Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Το μέλλον ανήκει στα κορίτσια του Α.Ο. Χανιά

Για να ξεφύγουμε λίγο από την προπονητολογία των ημερών επανερχόμαστε σήμερα στους αγώνες που έδωσε η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ στο τουρνουά της Σητείας (φωτ.). Θεωρούμε ως θετικό βήμα την δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου στον σύλλογο. Αλλωστε τα Χανιά ήταν από τις πρωτοπόρες περιοχές στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 με τις αρχές του ‘90 παρουσίασαν ένα από τα ισχυρότερα σωματεία της χώρας τις Αρτέμιδες. Δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και έτσι την περίοδο 2007-08 οι Αρτέμιδες έδωσαν μονάχα δύο αγώνες στο περιφερειακό πρωτάθλημα πριν αποχωρήσουν, φέτος δε δεν δήλωσαν καν συμμετοχή. Μάλιστα ήταν και η μοναδική περιοχή της Κρήτης χωρίς παρουσία αφού υπήρχαν οι Κρήσσες Ρεθύμνου με τους Νέους Εργοτέλη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Τυμπάκι με τον Αρίωνα Σητείας στο περιφερειακό.
Παρότι λοιπόν τα κορίτσια του ΑΟΧ είναι πολύ μικρής ηλικίας και για πρώτη φορά δοκιμάστηκαν σε μία τέτοια διοργάνωση κατάφεραν και στάθηκαν πολύ καλά στο τουρνουά που έγινε στην πόλη του Λασιθίου και κέρδισαν το χειροκρότημα και την αναγνώριση φίλων και αντιπάλων. Τερμάτισαν μάλιστα 3ες μπροστά από τον Αρίωνα ενώ πρώτες ήταν οι Κρήσσες και 2ος ο Εργοτέλης.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Μάνος Βεργανελάκης, υπεύθυνη η Κυριακή Πολάκη ενώ την αποστολή αποτελούσαν οι: Μετζιδάκη Δανάη, Παπαδάκη Αλεξάνδρα (αρχηγός), Ξενάκη Μαριλία, Βερυκάκη Αγγελική, Γιαννούτσου Τόνια, Στιβανάκη Τζίνα, Καραμουσαδάκη Αργυρώ, Αγγελάκη Τόνια, Μένκοβα Ναταλί, Στεφανουδάκη Βαλεντίνα, Φερρίσε Χριστίνα, Μανιά Ελευθερία, Χοχλάκη Κατερίνα, Χατζηγεωργίου Μικαέλα, Χασίμι Τζοβάνα, Καβράκη Μαρία και Μανουσάκη Ασπασία. Ακόμα στην ομάδα υπάρχουν και οι: Κτιστάκη Χριστίνα, Μπεμπλιδάκη Μαρία και Μανωλίτση Χριστιάνα.
Θυμίζουμε τα αποτελέσματα: Εργοτέλης – ΑΟΧ 2-1 (Αγγελάκη το γκολ), ΑΟΧ – Κρήσσες Ρεθύμνου 0-5, ΑΟΧ – Αρίων Σητείας 0-0.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα