Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΣΤΟ ΥΠ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Αθήνα
Τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου, που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ιδιαίτερα έντονο, κλοπής τροχαίου και άλλου υλικού του ΟΣΕ, αναζήτησαν ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν χθες στο υπουργείο Μεταφορών και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΟΣΕ και της Εταιρείας Διαχείρισης Σιδηροδρομικού Υλικού – ΕΔΙΣΥ.
Όπως τονίστηκε από τον υπουργό Μεταφορών, η εξειδίκευση των μέτρων θα γίνει από επιτροπή στην οποία συμμετέχουν παράγοντες όλων των εμπλεκομένων φορέων. Ο κ. Στυλιανίδης υπογράμμισε ότι το τελευταίο διάστημα, παρατηρούνται στον ΟΣΕ δολιοφθορές, κλοπή υλικού, κυρίως από τις υποδομές του ελληνικού σιδηρόδρομου, που πολλές φορές θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και τη μετακίνηση των συρμών και προσβάλουν τις αρχές και τις αξίες της κοινωνίας μας.
Από την πλευρά του ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι έχει ήδη ενημερωθεί από τον υπουργό Μεταφορών για το πρόβλημα και πρόσθεσε ότι η αστυνομία μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων της, θα κάνει ότι πρέπει και ότι μπορεί, προκειμένου το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί κατά τον πλέον επιτυχή τρόπο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα