Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε σπουδαίες διοργανώσεις
Κελαϊδή και Νεκτ. Φυλλαδιτάκης
Άρχισε χθες στην Πράγα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων-νεανίδων και η Ναταλία Κελαϊδή του ΝΟΧ, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια (αφού αντιμετώπισε πρόβλημα στο αυτί και της χορηγήθηκε αντιβίωση) στον προκριματικό των 100μ ελεύθερο, όπου τελικά κατατάχθηκε 26η, με χρόνο 58.51. Η νεαρή κολύμβήτρια (ανήκει στην κατηγορία κορασίδων) θα πάρει μέρος σήμερα το πρωί με την εθνική μας ομάδα (μαζί με τις Κλικοπούλου, Ιακωβίδου και Τσάκωνα) στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ ελεύθερο, με στόχο την πρόκριση στον απογευματινό τελικό. Πάντως, η χώρα μας πήρε το πρώτο της μετάλλιο, αφού ο Φώτης Κολιόπουλος τερμάτισε τρίτος στο τελικό των 50μ πεταλούδα.
Πιο χαμηλά στην ήπειρό μας και συγκεκριμένα στο Μπρεσανόνε της Ιταλίας, “άνοιξε η αυλαία” του παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου παίδων-κορασίδων. Σήμερα, δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, αγωνίζεται στη σφύρα ο αθλητής του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, Νεκτάριος Φυλλαδιτάκης. Ο νεαρός ρίπτης μετέχει στο β’ γκρουπ του προκριματικού (αρχίζει στις 11.30πμ) μαζί με άλλους 18 αθλητές, έχοντας την 9η καλύτερη επίδοση σε αυτό και αν περάσει στον τελικό, θ’ αγωνιστεί ξανά αύριο (3μμ). Στο α’ γκρουπ  (9.30πμ) θα πάρει μέρος ο άλλος έλληνας σφυροβόλος, ο Βασίλης Σιάκουλης (του ΓΣ Αρκαδίας), που έχει την καλύτερη επίδοση από τους ακόμη 19 μετέχοντες σε αυτό (και τη 2η καλύτερη από τους συνολικά 39 αθλητές του αγωνίσματος).

ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ
Διεθνές Τουρνουά Φουτ Βόλεϊ
Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟΣΥΝ) του Δήμου Ακρωτηρίου, στα πλαίσια πολιτιστικών- αθλητικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, διοργανώνει το διεθνές πρωτάθλημα φουτ βόλεϊ στην παραλία του Καλαθά το Σάββατο και την Κυριακή (11-12 Ιουλίου). Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν αθλητές διεθνούς κλάσης καθώς και ομάδες του Δήμου Ακρωτηρίου.
Η διοργάνωση θα συμβάλλει στην προβολή του Δήμου Ακρωτηρίου, καθώς θα προβληθεί από τηλεοπτικό δίκτυο πανελλαδικής και διεθνούς εμβέλειας. Μία διοργάνωση τέτοιου μεγέθους απαιτεί άρτια προετοιμασία και οργάνωση και συνεπώς μία ομάδα ικανή να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 10 Ιουλίου : 13.00 μ.μ. συνάντηση – συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο Ακρωτηρίου με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας φουτ βόλεϊ Marcelo de Costa
Σάββατο 11 Ιουλίου:
15.00 μ.μ. εναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος
Κυριακή 12 Ιουλίου :
Τελικός του πρωταθλήματος, τελετή λήξης, βράβευση αθλητών και φορέων


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα