Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑΣ 3 ΧΑΝΙΩΤΕΣ

Δέκα ομάδες και ανάμεσά τους ο ΝΟ Χανίων – ANEK Lines μετέχουν στην τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που διεξάγεται από σήμερα και μέχρι την Κυριακή ενώ στα ημιτελικά της Πανεπιστημιάδας προκρίθηκε η εθνική μας με τρεις χανιώτες στην σύνθεσή της. Αναλυτικότερα:
ΜΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Συγκεκριμένα η ομάδα Παίδων του χανιώτικου ομίλου ξεκινάει σήμερα την τελική Φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης 2009. Οι χανιώτες θα αντιμετωπίσουν στο κολυμβητήριο Γλυφάδας σήμερα στις 19.30 την ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας, αύριο στις 13.00 τον ΟΥΚ Βόλου και στις 20.30 τον ΑΟ Π.Φαλήρου, ενώ το Σάββατο στις 12.00 θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Νηρέα Γέρακα. Την Κυριακή στο κολυμβητήριο Αλίμου θα διεξαχθούν οι τελικοί.
Η αποστολή συμμετέχει με τους εξής αθλητές: Κουμής Αλέξανδρος, Μαρνελάκης Ματθαίος, Φωκάς Γεώργιος, Μαρκάκης Λευτέρης, Λειψάκης Σεμπάστιαν, Καρναράκης Αντώνης, Τσομπανάκης Σταμάτης, Βίσμπας Δημήτρης, Ηλιάκης Νίκος, Μαζοκοπάκης Ιωάννης, Σαρτζετάκης Μιχάλης, Αζναουρίδης Νίκος, Κατσουλάκης Ιάσωνας, Κεραμειανάκης Κων/νος, Βουντουράκης Μάρκος
Συνοδοί της ομάδας είναι ο προπονητής κ.Δασκαλάκης Παύλος, ο βοηθός προπονητή κ.Κιμινουλάκης Προκόπης και ο κ. Λειψάκης Δημήτρης.
Οι δύο όμιλοι: Α’ : ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Ηλυσιακός
Β’: Π. Φάληρο, Νηρέας Γέρακα, ΝΟ Χανίων, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ
Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων:
Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης
20.30 Ηρακλής – Πανιώνιος
21.30 Ολυμπιακός – Ηλυσιακός
Κολυμβητήριο Γλυφάδας
19.30 ΝΟ Χανίων – ΑΝΟ Γλυφάδας
20.30 Νηρέας Γέρακα – ΟΥΚ Βόλου
ΣΤΟΥΣ 4 ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑΣ
Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ
   Την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες του τουρνουά υδατοσφαίρισης της 25ης Πανεπιστημιάδας του Βελιγραδίου πήρε χθες η ανδρική ελληνική ομάδα έχοντας στην σύνθεση της τους Νίκο Κουλιεράκη και Αντώνη Χαριτάκη του ΝΟΧ αλλά και τον Γιώργο Κατσουλάκη. Μάλιστα ο Κουλιεράκης (φωτ.) με 3 γκολ ήταν και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.
Η "γαλανόλευκη" επικράτησε με 8-7 της Ουγγαρίας ύστερα από ένα συναρπαστικό ματς και αύριο θα αντιμετωπίσει την Κροατία (5.20μμ) που χθες νίκησε 16-8 την Ρωσία.
Οκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 2-0, 3-2.
Ελλάδα (Παναγιώτης Τρούλος): Γαβαλάς, Κολόμβος 2, Μιμίδης, Κουρλιάφτης 1, Κόχειλας, Τζαμαντάκης 1, Κατσουλάκης 3, Καρούντζος 1, Χαριτάκης, Παπαδόπουλος, Μπεριστιάνος, Κουλιεράκης, Χρονόπουλος.
Η Εθνική είχε 7/9 στον παίκτη παραπάνω και η Ουγγαρία 3/11.
O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χ. μετά την επιτυχία της ομάδας  Εφήβων Υδατοσφαίρισης  του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διεξήχθει στην Αθήνα 3-5 Ιουλίου, όπου η ομάδα μας κατέλαβε την 2η Πανελλήνια θέση κατακτώντας το Αργυρό μετάλλιο, θέλει να συγχαρεί τους αθλητές-οι οποίοι υπερέβαλαν  τους εαυτούς τους και μας έκαναν υπερήφανους, τον προπονητή της ομάδας κ. Κουβαριτάκη Αλέξανδρο, τον βοηθό προπονητή κ. Παπαδάκη Στέλιο καθώς και την διοίκηση του Ομίλου, ευχόμενοι να συνεχιστούν οι επιτυχίες του τμήματος Υδατοσφαίρισης καθώς και  όλων των τμημάτων του Ν.Ο.Χ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα