Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ Κ. ΛΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠ. ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ

Μετά το… σήριαλ με τον προπονητή ένα άλλο σήριαλ πήρε τέλος χθες αφού ο Γιώργος Αντιασβίλι (φωτ.) είναι και επίσημα πλέον παίκτης του ΑΟΧ.
Θυμίζουμε ότι ήταν η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε από τον χανιώτικο σύλλογο όμως οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση και να μπουν και άλλες ομάδες (όπως η Χερσόνησος) στο κυνήγι του βραχύσωμου 20χρονου μέσου του Αστέρα Περάματος που διακρίθηκε ιδιαίτερα στο τελευταίο πρωτάθλημα. Χθες λοιπόν ο πρόεδρος του συλλόγου Στ. Πάτερος μαζί με τον προπονητή Γιάννη Μαρκάκη και τον γεν. αρχηγό Ι. Τζαμπατζάκη μετέβησαν στο Ρέθυμνο και ολοκλήρωσαν την μεταγραφή ανανεώνοντας την παραχώρηση των αδελφων Νίκου και Αλέξη Περαθωράκη ως δανεικών για μία ακόμα χρονιά στην ομάδα του Μυλοποταμου.
Από τους χανιώτες υπάρχει ενδιαφέρον και για ένα επιθετικό που έπαιζε σε άλλη ομάδα του Ρεθύμνου και που πιο πριν είχε συμεμτοχές και στη Γ’ Εθνική -με σύλλογο εκτός Κρήτης. Ο Μαρκάκης πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και ίσως να είναι αυτός ο δεύτερος επιθετικός που ψάχνει η ομάδα για να πλαισιώσει τον Γωνιωτάκη. Παράλληλα ο χανιώτης τεχνικός “πίνει νερό στο όνομα” του Κώστα Λέτρου. Ο μόλις 19 ετών υψηλόσωμος επιθετικός που πέρυσι ήρθε από τους Ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού στην Σπάθα μπορεί να μην έπαιξε πολύ για διάφορους λόγους όμως πρόλαβε να σκοράρει 4 φορές σε μόλις 11 συμμετοχές. Πέτυχε δε και ένα από τα πιο σπάνια τέρματα με εκτέλεση φάουλ. Αυτή τη στιγμή υπηρετεί την θητεία του όμως παίρνει το απολυτήριο αρχές Αυγούστου και δεν θα χάσει καθόλου προετοιμασία καθώς γύρω στις 20 Ιουλίου θα κάνει χρήση της άδειας απολύσεως.
Ισως λοιπόν ο Λέτρος να είναι μία πολύ καλή περίπτωση ενώ στα χέρια του Μαρκάκη υπάρχουν περίπου 20 προτάσεις από διάφορους …μανατζαραίους για σέντερ φορ. Ομως μετά το περυσινό πάθημα με τους …Βιτεβήδες αποδείχθηκε ότι είναι πολύ καλύτερο να ποντάρεις σε παίκτες που έχεις ιδία αντίληψη. Ενας άλλος παίκτης που ενδιαφέρει εδώ και καιρό τον ΑΟΧ, ο 26χρονος Μπαρί Αλή Ογλού έχει πάρει σειρά για να κλείσει στην ομάδα προερχόμενος από τον Ορφέα Ξάνθης με τον οποίο πέτυχε φέτος 14 γκολ παρότι αμυντικό χαφ.
Τέλος ο 24χρονος επιθετικός Βασίλης Χούτρης που έκανε ένα πολύ καλό και “γεμάτο” πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σπάθας μπορεί να έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό ότι έκλεισε στον Ρούβα όμως τελικά δεν τα βρήκε και έτσι ίσως να υπάρξει κρούση από τον ΑΟΧ, ειδικά σε περίπτωση που ο Εμρά συνεχίσει σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας.
Ο Ζαφειράκης νέος πρόεδρος
στον ΑΟ Ασή Γωνιάς
Στον ΑΟ Ασή Γωνιάς στη νέα διοίκηση ηγούνται πλέον ο Μάρκος Ζαφειράκης ως πρόεδρος (αντιπρόσωπος μεταξύ άλλων της Algida στο Ρέθυμνο) και ο Γιώργος Σπανουδάκης (ιδιοκτήτης Σούπερ Μάρκετ) ενώ ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Κυμιωνής συνεχίζει ως απλό μέλος στο Δ.Σ. στο οποίο μετέχει και ο αντινομάρχης Χανίων Κ. Γύπαρης. Το νέο Δ.Σ.: Πρόεδρος: Ζαφειράκης Μάρκος (επιχειρηματίας/αντιπροσωπείες ποτών & τροφίμων)
Α’ Αντιπρόεδρος: Σπανουδάκης Γεώργιος (επιχειρηματίας/Super Market), Β’ Αντιπρόεδρος: Γύπαρης Κωνσταντίνος (Αντινομάρχης Χανίων), Γ. Γραμματέας: Δασκαλομαρκάκη Κατερίνα (Ιδιωτικός Υπάλληλος), Ταμίας: Ζαφειράκης Νεκτάριος του Γεωργίου (επιχειρηματίας), Γεν. Αρχηγός: Δραμηλαράκης Γεώργιος του Ευαγγέλου (ελ. Επαγγελματίας), Μέλη: Κιμιωνής Γεώργιος (επιχειρηματίας, Ψυχουντάκης Γεώργιος (Αντιπρόεδρος Κοινότητας Ασή Γωνιάς), Μπικάκης Στυλιανός του Ευαγγέλου (Στρατηγός Ε.Α.)
Για το θέμα του προπονητή ακόμα δεν έχει ανανεωθεί η συμφωνία με τον Γιώργο Κωσταράκο. Από τις υπόλοιπες χανιώτικες ομάδες δεν υπήρξε κάτι νεώτερο.
Ο Μινώταυρος είχε χθες βράδυ νέα επαφή με τον Ικαρο Μ. καθώς οι μεταγραφές των Κελαϊδή, Μεγαλακάκη, Αργυρίου δεν έχουν ολοκληρωθεί ενώ ζήτησε και τον Χριστόπουλο. Από την άλλη ο Καράκης που έμεινε ελεύθερος από τους “πράσινους” συμφώνησε να συνεχίσει στον Ικαρο Μ.
Τέλος στην Σπάθα παρέμειναν για ένα ακόμα χρόνο οι Μοσχανάκης, Μπαμπουνάκης ενώ σήμερα θα συζητήσει το ενδεχόμενο αυτό και ο Παπαδομανωλάκης. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πιο δύσκολη δείχνει η παραμονή του Λειβαδιτάκη για μία ακόμα χρονιά στο Κολυμπάρι. Στο θέμα του προπονητή τώρα ακούγεται έντονα και ένα αρκετά ηχηρό όνομα με θητεία σε πάγκους ομάδων Γ’ και Δ’ Εθνικής για τον οποίο όμως υπάρχει κάποιο κώλυμα που δυσκολεύει λίγο τα πράγματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Αρκετά ενισχυμένος αναμένεται να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ αφού απέκτησε 3 πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές και ανάμεσά τους τον κορυφαίο σκόρερ της κατηγορίας Κουράκη που επέστρεψε από τον Μοχό  
Συγκεκριμένα σε τρεις σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς απέκτησε τρείς έμπειρους ποδοσφαιριστές τους: Κουράκη, Καινουργιάκη και Καρβελά, παίκτες που κάνουν την διαφορά και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την Κρουσσανιώτικη ομάδα τη νέα χρονιά.
Ο Νίκος Κουράκης επιστρέφει στο σπίτι του καθώς καθώς κατάγεται απο τον Κρουσσωνα. Και οι τρεις παίκτες την περσινη χρονιά αγωνιζόταν στον Μοχό με προπονητή τον Δημήτρη Βολονάκη, νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ.
Χθες όμως εκδήλωσε ενδιαφέρον και ο Ρούβας για τον Καρύμπα αντίθετα ο Μοχός όλο και φυλλορροεί καθώς έφυγε και ο Νταουσιάνης. Πάντως θα λάβει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα.

Τέλειωσε του Θανέλα στον Πλατανιά
Οπως γράψαμε και στο φύλλο της περασμένης Δευτέρας ο Ταξιάρχης Θανέλας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά δανεικός από τον Ατρόμητο Αθηνών. Με υποσχετική ενός χρόνου ο 18χρονος επιθετικός θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα ενώ το βάρος πέφτει στην απόκτηση 1-2 τερματοφυλάκων καθώς στους χανιώτες δηλώνουν ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι με τον Καλαϊτζίδη και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια. Μάλιστα για την θέση του γκολκίπερ πλησίασαν τερματοφύλακα που βρισκόταν στο ρόστερ ομάδας της Σούπερ Λίγκα (από αυτές που αποχαιρέτησαν την κατηγορία) αλλά και στο εξωτερικό. Στις υπόλοιπες θέσεις ο Κουνενάκης του Γιούχτα και ο Χαϊδάκης από την Πρέβεζα συζητούν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν και αυτοί την καριέρα τους στον Πλατανιά εφόσον βέβαια η ομάδα θεωρήσει ότι χρειάζεται ενίσχυση στις θέσεις που αγωνίζονται (αμυντικό χαφ, αριστερό μπακ)


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα