Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Τα φώτα… του Ρεθύμνου

Πριν λίγες ημέρες έλαβε χώρα στη Νομαρχία Χανίων σύσκεψη για τον τουρισμό σε συνδυασμό με την κρίση που έχει ενσκήψει και τα δέοντα μέτρα για τη στήριξή του. Η σύσκεψη που έγινε με προεδρεύοντα νομαρχιακό σύμβουλο -παρουσία του νομάρχη Ρεθύμνης, ο οποίος δεν επικαλέσθηκε την απουσία του ομολόγου του και ήταν παρών για τα προβλήματα του νομού του- καμία σχέση έχοντα με το αντικείμενο και άρα οι γενικολογίες πήγαν ήλθαν και αν ξέρει κάτι κάποιος ας το πει στους ενδιαφερόμενους.
Το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου ποδηλατοδρόμησε και πεζοδρόμησε το κέντρο της πόλης, ακόμη και για τους μόνιμους κατοίκους, προσφέροντας και ποδήλατα, ενώ εδώ κανείς αρμόδιος δεν αντιλαμβάνεται τις λαθραίες οικοδομικές εργασίες πάνω στη θάλασσα π.χ. στη Χονολουλού, νυχθημερόν.
Ο βουλευτής Ηλ. Λαμπίρης είναι γνωστός για την ανθρώπινη και εσωτερική του σχέση με την πολιτική. Είναι από εκείνους που ανατρέπουν τη «δομούμενη και εν πολλοίς δομημένη» εικόνα απαξίας για τους πολιτικούς και την πολιτική. Αξίες σαν τη δική του εκτιμούν την πολιτική: «Δεν κάνω κουμπαριές και συντεκνιές όσο θα είμαι βουλευτής» αποκρούοντας έτσι τον τρέχοντα πολιτικαντισμό οριοθετώντας ταυτόχρονα την πολιτική σαν υπέρτατη λειτουργία και όχι σαν ευκαιρία.
 Εμείς στα Χανιά έχουμε λαμβάνειν δείγματα και παραδείγματα από το Δημοκρατικό Πολιτικό προσωπικό του Ρεθύμνου;

ΙΦ

Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα