Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Αλέκος Κουβαριτάκης (φωτ.) παρότι αρχικά είχε αρνηθεί τελικά δέχθηκε να αναλάβει προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΝΟ Χανίων και θα έχει βοηθό τον Νίκο Βλαζάκη.
Η ανακοίνωση του χανιώτικου ομίλου: “Η Διοίκηση του Ν.Ο.Χανίων ANEK Lines ανακοινώνει ότι συμφώνησε σήμερα με τον Αλέκο Κουβαριτάκη επί σειρά ετών επιτυχημένο προπονητή όλων των ομάδων υποδομής (από το 1996 μέχρι σήμερα 13 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών).
Ο παλιός παίκτης του ομίλου θα έχει σαν βοηθό του τον Νίκο Βλαζάκη, ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος προπονητής της ομάδας Νέων Ανδρών.
Ο Αλέκος Κουβαριτάκης έχει επίσης μεγάλη εμπειρία σαν βοηθός προπονητή των προηγούμενων προπονητών της ανδρικής ομάδας, θα έχει βαρύνουσα άποψη για την οργάνωση όλων των ομάδων υποδομής και θα είναι προπονητής για τα επόμενα 2 χρόνια.
Η συμφωνία θα επικυρωθεί στο αμέσως επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Η Διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή προχωρά άμεσα σε συζήτηση με όλους τους παίκτες, οι δε στόχοι της ομάδας θασ αναλυθούν σε συνέντευξη Τύπου πολύ σύντομα”.
ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Δυστυχώς η ομάδα παίδων του ΝΟ Χανίων ηττήθηκε χθες με 7-5 από τον ΟΥΚ Βόλου και ουσιαστικά είδε τις ελπίδες της για πρόκριση στα ημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος να εκμηδενίζονται αφού το απόγευμα έχασε με 8-7 και από το Π. Φάληρο.
Χθες το πρωί οι Βολιώτες με την ψυχολογία στα ύψη αφού την Παρασκευή νίκησαν 8-7 τον Νηρέα Γέρακα αν και έχαναν 6-0, τιμώρησαν την απελπιστική αστοχία των χανιωτών ειδικά στην τελευταία περίοδο όταν δεν κατάφερε ο ΝΟΧ να σκοράρει. Αντίθετα ο σύλλογος της Μαγνησίας πέτυχε στο διάστημα αυτό 2 τέρματα που του έδωσαν τους 2 βαθμούς.
ΝΟ Χανίων – ΟΥΚ Βόλου 5-7
8λεπτα: 1-0, 1-2, 3-3, 0-2
Διαιτητές: Μοίραλης – Κατσώνης
ΝΟ Χανίων (Δασκαλάκης Παύλος, Κυμινουλάκης Προκόπης): Κουμής Αλέξανδρος, Βουντουράκης Μάρκος, Σαρτζετάκης Μιχάλης 2, Βίσμπας Δημήτρης, Λειψάκης Σεμπάστιαν 1, Ηλιάκης Νίκος, Αζναουρίδης Νίκος, Κεραμειανάκης Κων/νος, Κορναράκης Αντώνης, Μαρκάκης Λευτέρης 1, Φωκάς Γεώργιος, Μαζοκοπάκης Ιωάννης 1, Μαρνελάκης Ματθαίος, Τσομπανάκης Σταμάτης, Κατσουλάκης Ιάσωνας.
ΝΟ Χανίων – Π. Φάληρο 7-8
8λεπτα: 2-2, 0-2, 2-2, 3-2
Διαιτητές: Μοίραλης – Κατσώνης
Για τον ΝΟΧ σκόραραν: Φωκάς 3, Σαρτζετάκης 1, Λειψάκης 1, Κεραμειανάκης 1, Μαρκάκης 1.
Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου:
Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης (Α’ όμιλος)
Σάββατο
12.00 ΝΟ Βουλιαγμένης – Πανιώνιος
13.00 Ολυμπιακός – Ηρακλής
20.30 Ηλυσιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης
21.30 Πανιώνιος – Ολυμπιακός
Κυριακή
10.00 Α1 – Β2 (Ημιτελικός)
11.00 Α3 – Β3 (Θέσεις 5η-6η)
Κολυμβητήριο Γλυφάδας (Β’ όμιλος)
Σάββατο
11.00 Π. Φάληρο – ΑΝΟ Γλυφάδας
12.00 Νηρέας Γέρακα – ΝΟ Χανίων
18.30 ΟΥΚ Βόλου – Π. Φάληρο
19.30 ΑΝΟ Γλυφάδας – Νηρέας Γέρακα
Κυριακή
09.30 Β1 – Α2 (Ημιτελικός)
10.30 Β4 – Α4 (Θέσεις 7η-8η)
Κολυμβητήριο Αλίμου
Κυριακή
16.45 Μικρός τελικός (Θέσεις 3η-4η)
17.45 Μεγάλος τελικός (Θέσεις 1η-2η)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ
ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ
 Την ήττα με 11-8 γνώρισε η Εθνική από την Κροατία στον α’ ημιτελικό του τουρνουά πόλο της 25ης Πανεπιστημιάδας. Η γαλανόλευκη προδόθηκε από το άγχος των πρώτων λεπτών, αλλά και από τα άσχημα ποσοστά που είχε στον παίκτη παραπάνω (3/10) και έτσι την Κυριακή στις 12.40 στο κολυμβητήριο του Μπάνιτσα θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στη ηττημένη του αγώνα Σερβία – Αυστραλία.
Ελλάδα (Παναγιώτης Τρούλος): Γαβαλάς, Κολόμβος 1, Μιμίδης, Κουρλιάφτης 2, Κόχειλας 1, Τζαμαντάκης 1, Κατσουλάκης, Καρούντζος 3, Χαριτάκης, Παπαδόπουλος, Κουλιεράκης, Χρονόπουλος.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα