Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΑ

Εντυπωσιακό θέαμα πάνω στην άμμο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο όσοι βρεθούν στην παραλία του Καλαθά όπου θα διεξαχθεί το διεθνές τουρνουά φουτ βόλεϊ. Το τουρνουά διοργανώνει το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ακρωτηρίου και με την ευκαιρία αυτή παραχωρήθηκε χθες συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της περιοχής (φωτ.).
Οπως είπε ο δήμαρχος Ακρωτηρίου Μιχάλης Κυνηγός το τουρνουά είναι μία πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου που δείχνει έτσι την δυναμική του. “Είναι ένας πρωτοποριακός θεσμός που δίνει την ευκαιρία να εκφραστούν οι προβληματισμοί των νέων σε μία περιοχή και να επιτύχουν την σύνδεσή τους με τον Δήμο ώστε να μπορέσουν να επιλύσουν προβλήματα. Πρέπει όμως η Πολιτεία που εμπνεύστηκε αυτά τα τοπικά συμβούλια να τα προστατέψει και να τα στηρίξει οικονομικά για να μην εκφυλιστούν και αποδυναμωθούν” τόνισε για να προσθέσει: “Καλούμε τους επισκέπτες τις λίγες μέρες αυτές που θα μείνουν στο Ακρωτήρι για το τουρνουά να γνωρίσουν τον τόπο μας και τις ομορφιές του”
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Φουτ Βόλεϊ Μαρσέλο Ντα Κόστα από την πλευρά του ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά τους φορείς του Νομού μας που αγκαλιάζουν  την διοργάνωση αυτή -παλαιότερα ανάλογο τουρνουά είχε γίνει και στους Αγ. Αποστόλους- ενώ σημείωσε ότι είναι ένα πολύ αγαπητό άθλημα στην χώρα μας καθώς συνδιάζει ποδόσφαιρο και παραλία.
Ειδικά στην Κρήτη και ειδικότερα στα Χανιά το φουτ βόλεϊπαρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη και δεν είναι τυχαίο ότι 3 πολύ γνωστοί χανιώτες παίκτες, οι Ανδρέας Παπαδομανωλάκης, Γιώργος Μαρκουλάκης και Νίκος Μηνάς έχουν συναγωνισθεί επί ίσοις όροις τους κορυφαίους στον κόσμο βραζιλιάνους παίκτες σε διαθνή τουρνουά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ακρωτηρίου Γεώργιος Γούλας επεσήμανε ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα -στο οποίο θα λάβουν μέρος γνωστά ονόματα- θα πλαισιωθεί με ένα διήμερο εκδηλώσεων ενώ πολύ ευχάριστο είναι το γεγονός ότι οι επιχειρηματίες της περιοχής αγκάλιασαν την διοργάνωση.
Συγκεκριμένα σήμερα θα παραδωθούν μαθήματα ναυαγοσωστικής, θα υπάρχει έκθεση αυτοκινήτων ενώ αύριο οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με ένα μεγάλο μπιτς πάρτι.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Σήμερα
16.00 Εναρξη των αγώνων στους οποίους θα λάβουν μέρος 16 ομάδες, οι 12 από τα Χανιά και οι 4 από την Βραζιλία. Ανάμεσα στους βραζιλιάνους και οι Αντερσον Λίμα καθώς και ο μάνατζερ του Ροναλντίνιο Μαρσέλο Σάντερ.
Κυριακή
11.00 Αγώνες,  17.30 Μικρός τελικός, 18.30 Μεγάλος τελικός
Θα ακολουθήσουν η τελετή λήξης και η βράβευση αθλητών και φορέων


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα