Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΆ ΚΑΙ ΒΆ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αλλοι τέσσερις παίκτες συμφωνησαν χθες με τον Πλατανιά όλοι με θητεία σε Β’ και Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα αυτοί είναι:
Ο Λεονέλ Φαμπρίτσιο Πότσι ο αργεντίνος 23χρονος μεσοαμυντικός (10-4-1986, 1.82, 76 κιλά) από τον Αστέρα Ρεθύμνου. Φέτος ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Γιάννη Πετράκη με 21 συμμετοχές και ένα γκολ.
Ο Αντώνης Σίσκος 28χρονος τερματοφύλακας (2-11-1981, 1.90, 83 κιλά) από την Ζάκυνθο με την οποία είχε φέτος 12 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα επί μία τριετία (2005-08) υπερασπίστηκε συνολικά 13 φορές την εστία της Καστοριάς στη Β’ Εθνική από την οποία έφυγε τον Ιανουάριο του 2008 για την Αναγέννηση Επανωμής (Δ’ Εθνική).
Ο Γιώργος Θ. Ιωαννίδης, 23χρονος μεσοεπιθετικός (11-10-86) που έπαιζε τελικά στο Πολύκαστρο. Και μπορεί φέτος να αγωνιζόταν στο περιφερειακό όμως με την ίδια ομάδα το 2007-08 είχε 23 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε φορέσει στην ίδια κατηγορία τη φανέλα του Εορδαϊκού σε 8 συνολικά αγώνες.
Ο Σπύρος Χαϊδάκης, ο πιο γνωστός από τους υπόλοιπους αφού τον είχε και παλαιότερα ο Χρήστος Βασιλείου παίκτη στην Επισκοπή. Συγκεκριμένα το 2005-06 όταν είχε πετύχει και δύο γκολ. Από τότε αγωνιζόταν στην Πρέβεζα με την οποία μάλιστα στο τελευταίο πρωτάθλημα ο 26χρονος μεσοαμυντικός (7-9-1983, 1.83, 71 κιλά) είχε 29 συμμετοχές. Το 2007 έπαιξε λίγο το πρώτο εξάμηνο (2 συμμετοχές) και στη συνέχεια πήγε στο β’ εξάμηνο στον Οδυσσέα Νυδρίου στο τοπικό.  
ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ
Η ΣΠΑΘΑ
Για τον ΑΟΧ πρόβλημα παρουσιάστηκε στην απόκτηση του Μπαρή Αλή Ογλού και έτσι η ομάδα να ψάξει αλλού έχοντας όμως εναλλακτικές επιλογές. Χθες βράδυ ακόμα το συμβούλιο θα αποφάσιζε για τον βοηθό του Γιάννη Μαρκάκη.  Στην Σπάθα πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται ο 33χρονος Λευτέρης Λειβαδίτης (φωτ.) για τον οποίο κάθε σύσταση είναι περιττή ως ο αρχισκόρερ του Πλατανιά στο περιφερειακό ενώ παρέμεινε τελικά ο Δρακάκης. Ακόμα περιμένουν τους δύο 18χρονους Μπρούμη (αμυντικό χαφ) και Χαρίτο (αριστερό μέσο) από τον Ατταλο Αθηνών ενώ μέχρι την Δευτέρα θα τελειώσει το θέμα του προπονητή. Επαφές έχουν γίνει και με τον Γιώργο Ανδρεαδάκη ο οποίος βέβαια έχει υποχρεώσεις και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΧ κάτι που καθιστά δύσκολη την συνεργασία με την ομάδα του Κολυμπαρίου αλλά όχι απίθανη.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΣΕ Α’ ΚΑΙ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Συνεχίζουμε σήμερα την παρουσίαση στα σωματεία του τοπικού με τις υπόλοιπες ομάδες της Α’ κατηγορίας ενώ θα αναφερθούμε για πρώτη φορά στα 16 σωματεία της Β’. Αναλυτικότερα:
Τιτάν Καλυβών: Επαφές με 4-5 παίκτες έχει ο σύλλογος των Καλυβών αλλά και με τον Ακρίτα στο πλαίσιο μίας ευρύτερης συνεργασίας του τελευταίου με τα σωματεία του Αποκόρωνα. Αντίθετα έφυγε ο Βλάχος για την Κορωνίδα. Προπονητής παρέμεινε ο Κυριάκος Γρηγοράκης, πρόεδρος ο Στέλιος Μανανεδάκης ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει αρχές Αυγουστου.
Θύελλα Καλαθ.: Ο έμπειρος Καρτσωνάκης μάλλον θα ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα ενώ η ομάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τους Στραταριδάκη (ΑΟΔΑ) και Κουκουδάκη (Αρης Σ.) ενώ έφυγαν Κυπραίος, Βοζινάκης, Τουλουπάκης. Θυμίζουμε ότι προπονητής παρέμεινε ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής και πρόεδρος ο Μιχάλης Θεοδωρογλάκης Η προετοιμασία θα αρχίσει γύρω στις 10 Αυγούστου.
Γρανίτης: Ο Νεκτάριος Νικολιουδάκης από τον Παγχανιακό είναι η πρώτη μεταγραφή ενώ ο σύλλογος της Αγ. Μαρίνας συζητάει με 4-5 ακόμα παίκτες και ανάμεσα τους υπάρχουν ηχηρά ονόματα. Πρόεδρος είναι ξανά ο Γιώργος Σχοινοπλοκάκης και προπονητής ο Παντελής Μαυρεδάκης ενώ έφυγαν οι Φλεμετάκης, Κουνέτας, Βουγιουκαλάκης. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου.
Ηρακλής Νεροκούρου:  Τον Κλωτσοτήρα (Ασπίδα) απέκτησε ο σύλλογος των Νεροκούρου όπως επίσης τους Αγιασμενάκη και Ροκάκη Ν. από τον Βενιζέλο. Ακόμα απολύθηκε από τον στρατό ο Σταθάκης ενώ αντίθετα έφυγαν οι Ν. Παλαθούρας, Σταματάκης, Αργυρίου, Νινολάκης και δώθηκαν δανεικοί στα Κεραμειά οι Κ. Ποθητός (ήταν στον Ακρίτα), Τσιρώνης και Κοντόπουλος Β. Προπονητής συνεχίζει ο Αντώνης Καρατζής και πρόεδρος ο Γιώργος Ανδρονικάκης ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου.
Κρ. Αστέρας/ΠΣΝ Χανιά: Η συμμετοχή της Ακαδημίας στο διεθνές τουρνουά του Κιλκίς μάλλον καθυστέρησε λίγο τα μεταγραφικά της ομάδας. Ετσι τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το που θα πάνε οι Μπαρτζίδης, Γκάγκε, Τσουρουνάκης και ο δανεικός στον Μινώταυρο Ξεκουκουλωτάκης. Ο Βασίλης Παπαδάκης θα είναι και φέτος προπονητής ενώ παραμένει πρόεδρος ο Παναγιώτης Κατάκης και όχι ο Ζαχαράκης όπως εκ παραδρομής γράψαμε. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 10 Αυγούστου.
Δόξα Παχιανών: Ο Νίκος Βουρλάκης συνεχίζει ως πρόεδρος και μάλλον ο Γιάννης Λαμπαρδάκης στον πάγκο ενώ δεν έχει γίνει κάποια μεταγραφή. Οσο για την προετοιμασία αυτή αναμένεται να ξεκινήσει στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Παγχανιακός: Καθοριστική ήταν η χθεσινή μέρα για τον Παγχανιακό αφού ο πρόεδρος Δημήτρης Νικολαντωνάκης όπως έλεγε θα είχε τις τελικές διαβουλεύσεις με παράγοντες για να ξεκαθαρίσει αν θα αλλάξει χέρια το ιστορικό σωματείο. Για να δρομολογηθούν και οι εξελίξεις με την ενίσχυση του τμήματος ενώ το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι ο Νεκτάριος Νικολιουδάκης έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με τον Γρανίτη.
Ποσειδών: Το κενό των Στεφανίδη και Κοκκαλά που πήγαν στον Αρη ψάχνει να καλύψει η ομάδα των Τσικαλαριών και παράλληλα να ενισχυθεί με παίκτες καθότι νεοφώτιστη. Από την άλλη ήρθαν από τα “δεύτερα” του Αρη οι Μάστορας (τερματοφύλακς) και Μπαλλής. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 3 Αυγούστου ενώ παρέμεινε προπονητής ο Βασίλης Κούτας και πρόεδρος ο Σπύρος Μουμούρης.
Κεραμειά: Οι Κ. Ποθητός (ήταν στον Ακρίτα), Τσιρώνης και Κοντόπουλος Β. από τον Ηρακλή Ν. και ο Ποντικάκης από τον Ελ. Βενιζέλο είναι οι πρώτες μεταγραφές στους νεοφώτιστους. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου με προπονητή ξανά τον Κώστα Ηλιάκη ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστός και ο νέος πρόεδρος του συλλόγου που θα διαδεχθεί τον Μιχάλη Μαυρεδάκη.
Αλμυρός Γεωργιούπολης: Μάλλον στις 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει προετοιμασία η ομάδα η οποία θυμίζουμε ότι θα έχει ξανά πρόεδρο τον Μανόλη Μπερικάκη και προπονητή τον Χάρη Σκουντριδάκη. Επέστρεψαν από την Κορωνίδα οι Συγγελάκης και Μαυρούλης ενώ συζητάει και με άλλους ποδοσφαιριστές.
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΕΚ Χανίων:  Με τον Κώστα Ανδρεαδάκη προπονητή θα συνεχίσει η ομάδα ενώ νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Κώστας Μαλαδάκης. Μέχρι στιγμής δεν έγινε κάποια μεταγραφική κίνηση ενώ η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου καθώς οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν να λάβουν μέρος στο κύπελλο.
Παλαιόχωρα: Με πρωταγωνιστικούς καθαρά στόχους η ομάδα του Σελίνου αφού συζητάει το ενδεχόμενο να επιστρέψουν δύο δικά της παιδιά ο Γιάννης Τσατσαρωνάκης του ΑΟΧ και ο Μετζιδάκης (από Γρανίτη) ενώ ήδη απέκτησε τον Γ. Μανωλακάκη (Κεραμειά), τον Νεοφυτίδη (Αστέρας Μ.) και γύρισε ο Κοντεκάκης που είχε δωθεί στον Αστέρα Ρεθύμνου και έπαιζε πέρυσι στην ΕΑΠ. Προπονητής παρέμεινε ο Μιχάλης Κυριακίδης, πρόεδρος ο Βαγγέλης Τσιριντάνης ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου αφού η ομάδα θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο κύπελλο. Τέλος από τον ΑΟΠ ευχαριστούν τον Αστέρα Ρεθύμνου για την άψογη συνεργασία που είχαν.
Ατρόμητος Μάλεμε: Σε αναζήτηση προπονητή που θα διαδεχθεί τον Γιάννη Λιονάκη βρίσκεται η ομάδα του Μάλεμε ενώ πρόεδρος μάλλον θα παραμείνει ο Λευτέρης Παρασκάκης. Επίσης αναμένονται ανακατατάξεις στο έμψυχο υλικό αφού ο Ροδιτάκης θα συνεχίσει στον ΑΟΔΑ ενώ οι Παγωνάκης, Παρασκευόπουλος Γ., Δημητριάδης στην Αμιλλα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου καθώς η ομάδα δεν θα λάβει μέρος στο κύπελλο.
Αστέρας Μανολιόπουλου: Με νέο προπονητή τον Γιάννη Λιονάκη στη θέση του Θεολόγου Καλανδράνη θα εμφανιστεί φέτος η ομάδα του Μανολιόπουλου ενώ πρόεδρος θα είναι ξανά ο Γιάννης Δασκαλάκης. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές ενώ ερωτηματικό είναι ο παλαιστίνιος Φέντι. Γιατί προς το παρών βρίσκεται στην πατρίδα του και είναι άγνωστο αν τελικά θα μπορέσει να βοηθήσει. Μάλιστα συζητήθηκε το ενδεχόμενο να πάει στον Πλατανιά όμως καθώς στη Γ’ Εθνική μπορούν να αγωνιστούν μονάχα κοινοτική η μεταγραφή αυτή δεν έγινε. Ο Αστέρας θα δηλώσει ξανά συμμετοχή στο κύπελλο έτσι η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 8-10 Αυγούστου.
ΠΑΟ Ελ. Βενιζέλος: Οπως είχαμε γράψει η ομάδα πέρασε μία σημαντική φουρτούνα και αρχικά υπήρξε η σκέψη να μην δηλώσει καν συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ομως τελικά βρέθηκε λύση και θα λάβει κανονικά μέρος ενώ ο Χρήστος Παπαδομανωλάκης μάλλον θα διαδεχθεί στον πάγκο τον Νίκο Καντεράκη (πρόεδρος παραμένει ο Δημήτρης Κουρκούτης). Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 3 Αυγούστου και εξετάζεται το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο κύπελλο όπου άλλωστε πέρυσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Οι Ροκάκης και Αγιασμενάκης δόθηκαν στον Ηρακλή Ν.
Ενωση Θύελλα Καμίνια:  Με τον Θανάση Βέρδο προπονητή θα συνεχίσει η ομάδα του Ακρωτηρίου ενώ πρόεδρος θα είναι ξανά ο Γιάννης Ροκάκης. Θα δηλώσει δε και φέτος συμμετοχή στο κύπελλο κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει μέχρι τις 20 Αυγούστου η προετοιμασία.
Αμιλλα Μοδίου – Γερανίου: Με πρωταγωνιστικούς στόχους αναμένεται να εμφανιστεί στο νέο πρωτάθλημα η Αμιλλα καθώς επανέρχονται από τον Ατρόμητο οι: Παγωνάκης, Δημητριάδης και Παρασκευόπουλος Γ. και γενικά φαίνεται ότι θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση της ομάδας. Προπονητής παρέμεινε ο Δημήτρης Σασλής και πρόεδρος ο Γιάννης Δασκαλάκης ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο αφού η Αμιλλα δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο κύπελλο.  
Υρτακίνα Καντάνου: Με τον Μανόλη Κουρομιχελάκη πάλι προπονητή και τον Βαγγέλη Φιωτάκη για μία ακόμα χρονιά πρόεδρο η ομάδα της Καντάνου στην οποία φέτος τις Ακαδημίες ανέλαβε ο Κώστας Κριμπιζάκης. Τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει αν θα δηλώσει συμμετοχή στο κύπελλο ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει μετά τις 15 Αυγούστου.
Απόλλων : Ο Γιάννης Χαζηράκης θα είναι προπονητής φέτος στην ομάδα του Αγ. Ιωάννη (πέρυσι στον πάγκο έκατσαν Β. Λυχνάκης και Μ. Μουστάκας), πρόεδρος παρέμεινε ο Λευτέρης Πετράς ενώ δεν αναμένονται σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ πλην του Νικολάου που δόθηκε σε ομάδα των Αθηνών (Νέους Ευγενείας). Η προετοιμασία θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου αφού δεν θα λάβει φέτος μέρος στο κύπελλο.
Ικαρος Ταυρωνίτη: Κατά πάσα πιθανότητα ο Κώστας Καψοκώστας θα συνεχίσει προπονητής -πρόεδρος ξανά θα είναι ο Γιάννης Βασιλάκης- και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές με παίκτες. Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 10-15 Αυγούστου ενώ ο σύλλογος της Κισάμου δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο κύπελλο.
Νέοι Χανίων: Με τον Γιώργο Γιαννούκο νέο προπονητή ο ΠΣΝΧ και πρόεδρο ξανά τον Μάρκο Ζαχαράκη θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 17 Αυγούστου. Τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει αν θα λάβει μέρος στο κύπελλο ενώ σίγουρα θα δώσει και θα πάρει παίκτες από τον Κρ. Αστέρα
Νέος Αστέρας: Με τον Χρήστο Οικονομάκη ξανά στον πάγκο και πρόεδρο πάλι τον Μάνο Δαρατσάκη και φέτος η ομάδα του Βαμβακόπουλου που έχει επαφές με διάφορους παίκτες. Μάλλον θα δηλώσει και φέτος συμμετοχή στο κύπελλο και έτσι η προετοιμασία θα ξεκινήσει νωρίς, στις 3 Αυγούστου.
Ροδωπού: Η μεταγραφή του πρώτου σκόρερ της Α’ Παναγιώτη Μαναρώλη (Κισαμικό) έχει προκαλέσει αίσθηση όμως αυτή δεν είναι η μόνη και έτσι η μοίρα του συλλόγου ίσως αλλάξει εντυπωσιακά. Γιατί ήδη αποκτήθηκε και ο Αχιλλέας Βουγιουκαλάκης ως παίκτης-προπονητής από τον Γρανίτη, ο Καρμπαδάκης από τον Πλάτανο (παλιά Κισαμικό) και ο Γ. Πενταράκης από ομάδα της Αθήνας ενώ γίνονται συζητήσεις και με άλλους παίκτες. Ακόμα η Σπάθα ζήτησε Ν. Καλογεράκη, Τζερκάκη, πρόεδρος παρέμεινε ο Σπύρος Παπαδάκης και λογικά η ομάδα θα έχει έδρα το Κολυμπάρι. Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου καθώς τα Ροδωπού δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο κύπελλο.
ΑΟ Περιβολίων: Με νέο πρόεδρο τον Πέτρο Μιχαηλίδη και τους Χρήστο Παπαδογιάννη, Πέτρο Γιανναράκη στον πάγκο η νεοφώτιστη ομάδα των Περιβολίων που βάζει ψηλά τον πήχη. Αποκτήθηκαν οι Παπιδάκης Ι. (Ικαρος Μ.), Μάνης (Ατρόμητος) ενώ συζητάει με αρκετούς ακόμα παίκτες. Από την άλλη ο Παντερμάκης μάλλον πάει στην Δάφνη ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου αφού για πρώτη φορά θα δηλώσει συμμετοχή στο κύπελλο.
Δάφνη Κρυονερίδας: Η νεοφώτιστη ομάδα του Αποκόρωνα θα έχει ξανά στον πάγκο τον Γιώργο Νιώρα με βοηθό τον Θέμη Νικολακάκη και πρόεδρο τον Δήμαρχο Κρυονερίδας Γρηγόρη Μαρκάκη. Συζητάει με τους Ακρίτα, Αλμυρό, Κορωνίδα για την απόκτηση παικτών ενώ προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου.
Χάλης Βαρυπέτρου : Με τον Σπύρο Κτενιαδάκη στον πάγκο θα εμφανιστεί φέτος η ομάδα του Βαρυπέτρου ενώ πρόεδρος θα είναι ξανά ο Διονύσης Κατσουλάκης. Απέκτησε τον Βαλαρη από τον Ποσειδώνα και συζητάει με 3-4 αρκετά γνωστούς παίκτες ενώ φέτος θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο οι Γ. Μπουτζαλής και Στ. Μπουτζαλής που πέρυσι λόγω επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων έπαιξαν ελάχιστα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει μάλλον στις 17 Αυγούστου ενώ η ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στο κύπελλο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα