Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΚΕΠΑΡΝΙ

ΡΕΘΥΜΝΟ
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 33χρονος Αλβανός, που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι τον 39χρονο Μιχάλη Νικάκη, χτυπώντας τον με ένα σκεπάρνι.

Ο αλλοδαπός δράστης οδηγήθηκε χθες το πρωί ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Κλήθηκε να απολογηθεί για την πράξη του, τη στιγμή μάλιστα που, όπως σημείωναν και άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν και το δράστη και το θύμα, ανάμεσα τους δεν υπήρχαν διαφορές. Μετά την απολογία του, εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν από κοινού ότι ο 33χρονος πρέπει να προφυλακιστεί μέχρι να οριστεί η δίκη για την υπόθεση.
Την ίδια στιγμή, αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί για την πορεία της υγείας του 39χρονου Μιχάλη Νικάκη, και μάλιστα χθες αποφάσισαν να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Έχει ανακτήσει πλέον και τις αισθήσεις του και τις επόμενες ημέρες εκτιμάται ότι η βελτίωση θα είναι μεγαλύτερη.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, την ώρα που ο 39χρονος εργαζόταν σε οικοδομή στο Σπήλι. Σε ανύποπτο χρόνο, πήγε στην οικοδομή ο 33χρονος αλβανός, ο οποίος τον χτύπησε με ένα σκεπάρνι στο κεφάλι, προκαλώντας του σοβαρά κατάγματα. Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στο αστυνομικό τμήμα Λάμπης και ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι είχε χτυπήσει τον Μιχάλη Νικάκη, οδηγώντας τους επί της ουσίας στο σημείο όπου είχε σημειωθεί η απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα