Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ

Το Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου και ενόψει της έναρξης των νεανικών συνάξεων της "Συντροφιάς της Χαράς" διοργανώνει ομιλία στο Φαλδάμειο Οίκημα, στο Καστέλι Κισάμου. Ομιλήτρια θα είναι η καταξιωμένη συγγραφέας κλασικών και παιδικών βιβλίων κ. Γαλάτεια Γρηγοριάδου – Σουρελή, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, με θέμα "Επάγγελμα Γονείς". Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Εναρξη νεανικΩν συνΑξεων
Αρχίζουν οι συνάξεις της "Συντροφιάς της Χαράς" για παιδιά από 6 έως 12 ετών, που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου θέλοντας να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες γέφυρες επικοινωνίας με τα νιάτα του τόπου. Η προσπάθεια αυτή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης, γίνεται σε συνεργασία με εθελοντές εκπαιδευτικούς της περιοχής και στόχος της είναι να δοθεί στα παιδιά η δυνατότητα για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, άθληση, συνεργασία, ανάπτυξη πρωτοβουλίας ως και ψηλάφηση της εν Χριστώ ζωής και των αληθειών της πίστης μας.
Οι συνάξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στους χώρους του Φαλδάμειου Οικήματος της Μητρόπολης.
Πληροφορίες – εγγραφές στον υπεύθυνο του βιβλιοπωλείου κ. Μποτωνάκη Εμμανουήλ, τηλ. 2822022128 (εσωτ. 5). Εναρξη συνάξεων το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 3:30 μ.μ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα