Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αιτήσεις για ζημιές από ανεμοθύελλα

Από τους ανταποκριτές ΕΛΓΑ Δήμου Ιναχωρίου ανακοινώθηκε στους κατοίκους του Δήμου, ότι όσοι υπέστησαν ζημίες από ανεμοθύελλα την 1-11-2009 στα ελαιόδεντρα, μπορούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2009, να καταθέσουν αίτηση του ΕΛΓΑ στο γραφείο του Δήμου, έχοντας μαζί τους τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου – Ταυτότητα, Αριθμό Λογ/σμού Α.Τ.Ε., δέκα λεπτά (0,10) ανά δέντρο και τον αριθμό τηλεφώνου.
Εξάλλου, ο ανταποκριτής ΕΛΓΑ του Δήμου Μουσούρων ενημερώνει τους παραγωγούς που έχουν υποστεί ζημιά από ανεμοθύελλα στις 3 Νοεμβρίου σε ελιές – εσπεριδοειδή – αβοκάντο, να προσέλθουν στο ΚΕΠ στον Αλικιανό από 4 Νοεμβρίου 2009 μέχρι 13 Νοεμβρίου 2009 και ώρες 8 π.μ. –  2 μ.μ. για να υποβάλλουν αίτηση ζημιάς. Δικαιολογητικά: Ταυτότητα, ΑΦΜ, βιβλιάριο ΑΤΕ, κόστος 0,10 ευρώ/δέντρο. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2821036981 και 2821036980.
Mέχρι  και  την Παρασκευή  13 Nοεμβρίου γίνονται δεκτές και στα γραφεία του Δήμου Κολυμπαρίου δηλώσεις ζημιάς καλλιεργειών από την ανεμοθύελλα  της 1ης Νοεμβρίου 2009.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί οφείλουν απαραίτητα να προσκομίσουν αριθμό δελτίου Αστ. Ταυτότητας, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και αριθμό βιβλιαρίου Αγροτικής Τράπεζας. Επίσης επιβαρύνονται με τέλη εκτίμησης που ανέρχονται στα 0,10 ευρώ για κάθε δηλωθέν δέντρο.
Ώρες υποβολής δηλώσεων: 8.30 π.μ. – 2 μ.μ.

ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ
Συνεδριάσεις
δημ. συμβουλίων

Σήμερα στις 7 το απόγευμα θα γίνει δημοτικό συμβούλιο στο Δημαρχείο Βάμου με μοναδικό θέμα συζήτησης: “Απολογισμός έτους 2008”.
Αύριο στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ειδική τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σούδας με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: «Έγκριση απολογισμού, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης 2008».
ΤΑ STAGE
– Τα προγράμματα stage είναι ανάμεσα στα θέματα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων την ερχόμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ.
Στα θέματα ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται επίσης: έγκριση της οικονομικής μελέτης βιωσιμότητας για τη μετατροπή της Δημοτικής Πολιτιστικής Επιχείρησης Χανίων σε Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, έγκριση της οικονομικής μελέτης βιωσιμότητας για τη μετατροπή του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου σε Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, έγκριση υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Χανίων και ΔΕΥΑΧ για την εκπόνηση της μελέτης “Βελτίωση και εκσυγχρονισμός συστήματος ύδρευσης πόλεως Χανίων” και το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο.

        
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ
Συγκέντρωση
ΠΑΣΚ καθηγητών

Η  ΠΑΣΚ Καθηγητών Ν. Χανίων καλεί τους καθηγητές του Νομού σε συγκέντρωση που θα γίνει σήμερα και ώρα 7.30 μ.μ. στα Γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (1ο Γυμνάσιο).                                      

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ
Συλλήψεις για ανεπιτήρητα ποίμνια
Κτηνοτρόφος συνελήφθη προχθες σε περιοχή του Δήμου Μουσούρων από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων γιατί σε έλεγχο που έγινε σε ποίμνιο ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε ότι το είχε ανεπιτήρητο με αποτέλεσμα να προκληθούν αγροζημιές σε παρακείμενες ιδιοκτησίες. Επίσης, δεν είχε αναρτήσει στην είσοδο του ποιμνιοστασίου την προβλεπόμενη πινακίδα με τα στοιχεία ταυτότητάς του.
Εξάλλου, την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, ένας άνδρας που είχε αναλάβει τη φύλαξη ποιμνίου συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, γιατί διαπιστώθηκε ότι το είχε ανεπιτήρητο. Στη δε είσοδο του ποιμνιοστασίου δεν είχε αναρτηθεί από τον ιδιοκτήτη η προβλεπόμενη πινακίδα με τα στοιχεία ταυτότητάς του. Και για τα δύο περιστατικά προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Συνέδριο για
την επιληψία
Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας με θέμα «Νεώτερες Εξελίξεις στη Διάγνωση και Θεραπεία των Επιληψιών και Επιληπτικών Συνδρόμων», θα γίνει στις 6 – 8 Νοεμβρίου 2009 στα Χανιά στο ξενοδοχείο Minoa Palace.
Το συνέδριο διοργανώνει ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε) σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας (Ε.Ε.Ε.Ε)  και την Κυπριακή Εταιρεία Επιληψίας.
Στο συνέδριο θα φιλοξενηθούν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό από τον τομέα της Νευρολογίας και από άλλες συναφείς ειδικότητες. Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει ομιλίες σχετικά με τους διάφορους τύπους επιληψίας, τις νεώτερες θεραπευτικές εξελίξεις καθώς και μία ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό.
Η  Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας διοργανώνει  ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό, σκοπός της οποίας είναι η ενημέρωση σχετικά με το θέμα επιληψίας βασισμένη  σε νέα δεδομένα και όχι σε μύθους και προκαταλήψεις. Στις μέρες μας, η άγνοια, η κοινωνική προκατάληψη, η έλλειψη ενημέρωσης επιδεινώνουν καθημερινά την ποιότητα ζωής των ατόμων με επιληψία. Στην Ελλάδα περίπου 100.000 άτομα έχουν επιληψία. Η επιληψία δεν είναι ασθένεια αλλά μια εγκεφαλική διαταραχή που αντιμετωπίζεται επιτυχώς περίπου στο 80% των περιπτώσεων. Παρόλα αυτά η επιληψία είναι ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα υγείας. Μέσα από τις προσπάθειές μας μπορούμε να συμβάλλουμε ενεργά στην υποστήριξη ερευνητικών προγραμμάτων για την εξέλιξη, διερεύνηση και αντιμετώπιση των επιληπτικών κρίσεων, στην αναβάθμιση της γνώσης για την επιληψία, και στην καλύτερη φροντίδα των ατόμων με επιληψία.
Ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό θα γίνει την  Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009 στο ξενοδοχείο Minoa Palace στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Imperial. Θα ακολουθήσει συζήτηση και γεύμα.

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Σεμινάριο
περιοδοντολογίας
Διήμερο σεμινάριο Κλινικής Περιοδοντολογίας διοργανώνει την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με την Ελληνική Περιοδοντολογική Εταιρεία στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας απο τις 9 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα.
Τα θέματα θα παρουσιάσουν οι:
Βασίλης Πανής, αναπληρωτής καθηγητής περιοδοντολογίας ΕΚΠΑ και αντιπρόεδρος ΕΠΕ.
Ξανθίππη Δερέκα, λέκτορας περιοδοντολογίας ΕΚΠΑ και μέλος ΕΠΕ.
Γιώργος Μπαλτάς, πρόεδρος ΕΠΕ.
Χάρης Καλαϊτζάκης, γενικός γραμματέας ΕΠΕ.
Γιώργος Προεστάκης, περιοδοντολόγος, μέλος ΕΠΕ.

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Ημερίδα για
τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας
Ημερίδα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας με θέμα: “Ζω με την πολλαπλή Σκλήρυνση, χαίρομαι τη ζωή”, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Την ημερίδα διοργανώνει η Ομάδα Αυτοβοήθειας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας νομού Χανίων με τη συνεργασία της Β’ Νευρολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Ημερίδα για την Ογκολογία
Ημερίδα με θέμα: “Μετα-ανάλυση στην Ογκολογία: από την ετερογένεια στη συναίνεση” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009 στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Την ημερίδα οργανώνει η Ογκολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ
Αντιπρόεδρος Επιτροπής
Εξωτερικών της Βουλής

Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής εξελέγη προχθές ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευτύχης Δαμιανάκης. Ειδικότερα,  εξελέγη για τη θέση του προέδρου η Μαρία Δαμανάκη (ΠΑΣΟΚ – Β’ Αθηνών), για τη θέση του αντιπροέδρου ο Ευτύχης Δαμιανάκης και για τη θέση του γραμματέα ο Μιχάλης Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ – Ηλείας). Επίσης, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, η οποία κοινοποιήθηκε στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ο κ. Δαμιανάκης ορίστηκε μέλος στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας. Ακόμη, ορίστηκε τακτικό μέλος της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπίας στη Βορειοατλαντική Συνέλευση. Πρόκειται για το διακοινοβουλευτικό όργανο του ΝΑΤΟ στο οποίο μετέχουν αντιπρόσωποι από τα κοινοβούλια των 28 κρατών – μελών και 14 συνεργαζομένων κρατών.

ΜΑΝ. ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ
Επιβεβλημένη η απόφαση
για το επίδομα αλληλεγγύης

Ως «απολύτως αναγκαία» και «επιβεβλημένη» χαρακτήρισε την απόφαση χορήγησης του έκτακτου επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης έως 1.300 ευρώ, που ενέκρινε την περασμένη Τρίτη το Υπουργικό Συμβούλιο, ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Σκουλάκης, ερωτηθείς χθες από δημοσιογράφους για το θέμα. Παράλληλα, ο κ. Σκουλάκης σημείωσε πως «από το εν λόγω μέτρο, θα ανακουφιστούν 2.500.000 περίπου οικονομικά ασθενέστεροι συμπολίτες μας» σημειώνοντας ότι «γίνεται πράξη η δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για αναδιανομή του εισοδήματος προς όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι προς τους λίγους και έχοντες, όπως συνέβαινε για 5,5 χρόνια επί διακυβέρνησης ΝΔ». Σχολιάζοντας το που θα βρεθούν τα χρήματα ο κ. Σκουλάκης ανέφερε πως «η χρηματοδότηση αυτού του έκτακτου οικονομικού βοηθήματος θα προέλθει κυρίως μέσω της έκτακτης εισφοράς 5% ως 10% που θα επιβληθεί σε 300 περίπου επιχειρήσεις που το 2008 παρουσίασαν κερδοφορία άνω των 5 εκατ. ευρώ» προσθέτοντας πως «η υλοποίηση του εν λόγω μέτρου θα συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του, για τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για «συνέπεια ως προς τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι στους πολίτες», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της ριζικής ανασύνταξης του κράτους και του πολιτικού συστήματος τονίζοντας πως «αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα πρόκληση για το μέλλον και την προοπτική της χώρας μας». «Απαιτείται η ανασύνταξη του κράτους, της διοίκησης και της αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του Καποδίστρια 2 αλλά και η ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών, η αποκατάσταση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης, η ενδυνάμωση των ανεξάρτητων αρχών. Χρειάζεται ένα σχέδιο ριζικών αλλαγών για την αντιμετώπιση της διαφθοράς, την εμπέδωση όρων διαφάνειας και λογοδοσίας στην άσκηση της εξουσίας και την αποκατάσταση της αυτονομίας του πολιτικού συστήματος. Αυτή είναι η βούληση μας και προς αυτή τη κατεύθυνση κινείται η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με συλλογικότητα και συστηματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουλάκης. Τέλος, ερωτηθείς για τη κατάσταση που επικρατεί στο τομέα της δημόσιας υγείας ο κ. Σκουλάκης σημείωσε πως «τα προβλήματα που κληρονομήσαμε από τη ΝΔ είναι πολλά και σοβαρά, ωστόσο είμαι σε θέση να γνωρίζω πως η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχει τη βούληση και επεξεργάζεται τεκμηριωμένες λύσεις για την πραγματική στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας.

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ
Σύσκεψη για την επέτειο
της εξέγερσης του 1973
Ανοιχτή σύσκεψη προκειμένου να διοργανωθούν δράσεις – εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973 θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 8 το βράδυ, στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (1ο Γυμνάσιο).
Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΜΕ καλούνται οι σύλλογοι διδασκόντων, φοιτητών, σπουδαστών, άλλοι φορείς και αγωνιστές να συμμετέχουν.


ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΜ
“Οινοκρητικά 2009”
Η  “3η Οινική Έκθεση ΟινοΚρητικά 2009” θα πραγματοποιηθεί από 21 Νοεμβρίου έως και 22 Νοεμβρίου 2009 στο Κ.Α.Μ. (Μεγάλο Αρσενάλι), ενετικό λιμάνι Χανίων με θέμα: “Θεμελίωση του Οινικού Τουρισμού στην Κρήτη”.
Την έκθεση οργανώνουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, η Αναπτυξιακή Α.Ε. Νομού Χανίων, τα Δίκτυα Οινοπαραγωγών Κρήτης και η Πρότυπη Κάβα Κρασιού “Μηδέν  Άγαν”.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του Ποιοτικού Κρητικού Οίνου και Αμπελώνα.
Θα λάβουν μέρος 33 οινοποιοί απ’ όλη την Κρήτη και θα παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ημερίδα (22/11 – ώρα 11 το πρωί) και θα μιλήσουν οι:
– Στέφανος Μαρκουλάκης, κοινωνιολόγος, διευθυντής Αναπτυξιακής Χανίων, μέλος Δ.Σ. του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας: “Η Κρητική διατροφή σήμερα. Προβλήματα ταυτότητας και προοπτικές”.
– Γιώργος Μακρής, οινικός ερευνητής: “Οινικός Τουρισμός”.
– Ζωή Νόβακ, διευθύντρια Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας: “Κρητική διατροφή και δυνατότητες ανάπτυξης του γαστρονομικού πολιτισμού”.

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Συνεστίαση
Ροταριανών
Ο Ροταριανός Όμιλος Χανίων διοργανώνει Πανηγυρική Συνεστίαση σήμερα και ώρα 9.30 μ.μ. στο κοσμικό Κέντρο Χανίων “Flamingo Road” οδός τέρμα Παπαναστασίου στα Λενταριανά, επ’ ευκαιρία της επισήμου επισκέψεως του διοικητού της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ ροτ/νου Δημητρίου Τσιμπούκη.

ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ
Καταστράφηκε ταβέρνα
ΡΕΘΥΜΝΟ
Παρανάλωμα του πυρός έγινε παραλιακή ταβέρνα στο Μπαλί του δήμου Γεροποτάμου, χθες το πρωί. Η πυρκαγιά προκλήθηκε περίπου στις 7 το πρωί, από άγνωστη αιτία, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν χθες, συνέβαλαν ώστε η φωτιά να εξαπλωθεί με αποτέλεσμα το μαγαζί να καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ ο ιδιοκτήτης κάνει λόγο για ζημιά της τάξης των 150 χιλιάδων ευρώ.
Άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίες που κλήθηκαν αμέσως μόλις προκλήθηκε η φωτιά, έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στο διπλανό κτήριο με ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η καταστροφική πυρκαγιά πιθανότατα οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις εμπρηστικής ενέργειας.
Στην κακοκαιρία αποδίδει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Φώτης Σωπασουδάκης την πυρκαγιά, θεωρώντας ότι λόγω του αέρα, νερό της βροχής μπήκε στον πίνακα και προκάλεσε το βραχυκύκλωμα.
Η Πυροσβεστική βέβαια εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Αξίζει να σημειώσουμε πως από την πυρκαγιά και τους θυελλώδεις ανέμους στην περιοχή έσπασαν όλα τα τζάμια σε παρακείμενα νοικιαζόμενα δωμάτια, χωρίς ωστόσο να προκληθούν άλλες ζημιές σε αυτά.

ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
“Θερμό” επεισόδιο
ΡΕΘΥΜΝΟ
Αναστάτωση προκάλεσε ένα επεισόδιο που σημειώθηκε προχθές το πρωί έξω από το δημαρχείο Κουλούκωνα και προκάλεσε ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση. Σύμφωνα με τις  πληροφορίες, έξω από το δημοτικό κατάστημα και αφού είχε ολοκληρωθεί μία δημοπρασία για ένα έργο, δύο εργολάβοι λογομάχησαν και μάλιστα φέρονται να "πιάστηκαν και στα χέρια", ενώ οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να σταματήσουν το επεισόδιο.
Το περιστατικό, που σημειώθηκε ανάμεσα σε έναν εργολάβο της περιοχής και έναν συνάδελφο του από την Αθήνα που βρέθηκε στο Ρέθυμνο προκειμένου να λάβει μέρος στη δημοπρασία, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε φορείς και κατοίκους του Γαράζου.

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΑΡΜΕΝΩΝ
Αναβλήθηκαν βολές
ΡΕΘΥΜΝΟ
Την πρώτη τους "νίκη", με τη μάχη όμως να συνεχίζεται, πέτυχαν οι κάτοικοι των Αρμένων, του Σωματά και του Κάστελλου, που χθες το πρωί τελικά δεν χρειάστηκε να αποκλείσουν το πεδίο βολής στους Αρμένους, επειδή η προγραμματισμένη βολή του στρατού αναβλήθηκε με εντολή και του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, μετά και την παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Όθωνα.
Παρ’ όλα αυτά, κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί στο χώρο, όπου εκτελούνται οι βολές και παρέδωσαν στον επικεφαλής λοχαγό της ΣΕΑΠ ένα ψήφισμα, στο οποίο σημειώνουν τους λόγους για τους οποίους απαιτούν την άμεση απομάκρυνση του πεδίου βολής.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα