Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εργαστήρια κατασκευής χριστουγεννιάτικων δώρων

Εργαστήρια κατασκευής χριστουγεννιάτικων δώρων και αντικειμένων οργανώνει το Καλλιτεχνικό Χωριό “Βερέκυνθος” και καλεί όσους θέλουν να συμμετάσχουν και να δουλέψουν για τον σκοπό αυτό να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του χωριού. Τα αντικείμενα θα πουληθούν σε παζάρι που θα γίνει το τριήμερο 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου στο κιόσκι του Καλλιτεχνικού χωριού. Παράλληλα θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις. Τα έσοδα θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS. Τα εργαστήρια θα οργανωθούν σε ομάδες των 12 – 15 ατόμων, για δύο ώρες 10 π.μ. – 12 μ. κάθε Σάββατο.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
“Σύνθεση τόνου
και χρώματος”

Ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση Ουκρανών και Ρώσων ζωγράφων με τίτλο “Σύνθεση τόνου και χρώματος” που πραγματοποιείται στο Γιαλί Τζαμισί με την υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Medi – Art – Act”. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Zoya, Korobov, Chumachenko, Borisova, Daria, Varlamof, Zosan, Konstantinopolsky και Belous. Η έκθεση λειτουργεί από τις 2 μέχρι τις 10 μ.μ.

ΣΤΟ ΚΑΜ
Παρουσίαση του έργου
του Κων/νου Δεκαβάλλα

Διάλεξη – παρουσίαση του έργου του αρχιτέκτονα και ομότιμου καθηγητή Ε.Μ.Π. Κωνσταντίνου Δεκαβάλλα θα γίνει το επόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης.  Ελεύθερη είσοδος.
ΣΤΟ ΖΟΥΝΑΚΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Αποκαλυπτήρια προτομής
καταδρομέα Κ. Γιαννακάκη

Τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του ήρωα Καταδρομέα (Ανθυπασπιστή) Α’ Μοίρας Καταδρομών Κοσμά Γιαννακάκη του Εμμανουήλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 11 π.μ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 5/11 – 11/11
Εκδηλώσεις

•Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην 115 Πτέρυγα Μάχης από την Παρασκευή 6 έως τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.
•Εκδήλωση, με προβολή της ταινίας – ντοκυμαντέρ  «Πουλιά στον βάλτο» το Σάββατο 7 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Χανίων.
•Ρεσιτάλ πιάνου για τέσσερα χέρια θα δώσουν η Αφροδίτη Μητσοτάκη και ο Νίκος Περάκης την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων.
•Εκδήλωση μνήμης για την επέτειο του ολοκαυτώματος της Ι.Μ. Αρκαδίου τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο των Αγίων Κων/νου και Ελένης “Κωνσταντινοπουλειάδα” στη Νέα Χώρα.

Εκθέσεις

•Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Ιχνη πολέμου”, του δημοσιογράφου Παύλου Νεράντζη στο ΚΑΜ έως τις 8 Νοεμβρίου. Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 10 π.μ. – 2 μ.μ., 6 – 9 μ.μ. Δευτέρα κλειστά.
•Εκθεση βιβλίου και φωτογραφίας στο βιβλιοπωλείο “Ερεισμα” έως και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου. Ωρες επισκέψεων: Καθημερινά 10 π.μ. – 2.30 μ.μ. και 7 – 10 μ.μ., εκτός Κυριακής.
•“Διαδρομές” του Κωνσταντίνου Ξενάκη στη Δημοτική Πινακοθήκη. Θα διαρκέσει έως τις 15 Ιανουαρίου 2010 και λειτουργεί Τρίτη έως Σάββατο 10 π.μ. – 2 μ.μ. και 6 – 9 μ.μ., Κυριακή 10 π.μ. – 2 μ.μ., Δευτέρα κλειστά.

Παραστάσεις

•Το έργο του Αργύρη Χιόνη “Βροχή δωματίου” από την Εταιρεία Θεάτρου “Μνήμη” έως τις 22 Νοεμβρίου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 9.30 μ.μ. στο θέατρο “Κυδωνία”. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2821092395 και 6973005570 και 69742052227.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα