Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΜΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΒΑΡΗΣ

Στις εγκαταστάσεις του “Vari Sports Club” διοργανώθηκε το 1ο όπεν μικτό τουρνουά μπιτς βόλεϊ, στο οποίο επικράτησαν άνετα οι Μπάμπης Λίτος, Πολυτίμη Ξιαρχογιαννοπούλου, κερδίζοντας στον τελικό με 2-0 σετ (11-3. 11-3) τον Μ. Μπελιγράτη (πρώην παίκτης της εθνικής μας ομάδας) και την Ε. Οικονόμου.
Στο τουρνουά πήραν μέρος συνολικά 26 ομάδες και μεταξύ άλλων αγωνίστηκαν οι -επίσης πρώην διεθνείς μας- Έφη Σφυρή, Θάνος Μιχαλόπουλος, ενώ οι αγώνες παρουσίασαν μεγάλο ενδιάφερον και συγκέντρωσαν πολλούς φίλους του αθλήματος (ανάμεσά τους ο πρώην υπουργός Πέτρος Δούκας, η γνώστη τηλε-παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά και ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου).
Ισχυρό κίνητρο αποτελούσε το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα, που ήταν δυο business class εισιτήρια με προορισμό το Dubai (προσφορά από την Emirates Airlines), το οποίο φυσικά κέρδισε το χανιώτικο δίδυμο, που είχε συνολικό απολογισμό έξι νίκες-μια ήττα (στον 3ο γύρο, η οποία τους έφερε στο ταμπλό των ηττημένων, όμως από κει και μετά κέρδισαν και τα 5 παιχνίδια και πήραν δίκαια την 1η θέση).
Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα που είχαν οι Λίτος / Ξιαρχογιαννοπούλου.
1ος γύρος: Bye, 2ος γύρος: 2-0 τους Ζοφόλη / Κόλλια, 3ος γύρος: ήττα 1-2 από τους Πολυμερόπουλο / Κουρέλου, για κατάταξη στην 9η θέση: 1-0 τους Μιχαλόπουλο /Χατζηβασιλείου, για κατάταξη στην 7η θέση: 1-0 τους Ανδριά / Καρναβά, για κατάταξη στην 5η θέση: 1-0 τους Γαϊτανάρο / Βλασερού, ημιτελικά: 2-0 τους Πολυμερόπουλο / Κουρέλου, τελικός: 2-0 τους Μπελιγράτη / Οικονόμου.    
Η Έφη Σφυρή, που όπως προαναφέρουμε συμμετείχε στη διοργάνωση, σχολιάζοντάς την, δήλωσε: “Το πρώτο τουρνουά της νέας αγωνιστικής σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς το αγωνιστικό επίπεδο απεδείχθη αρκετά υψηλό. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η συμμετοχή των Θάνου Μιχαλόπουλου και Παύλου Μπελιγράτη, ενώ είμαι πολύ χαρούμενη που επιτεύχθηκε ο στόχος του τουρνουά αυτού, που ήταν το fair-play και η διασκέδαση”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα