Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ “ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΠΑΡΟΥΝΑΚΗΣ”

Η ΕΣΠΕΚ, σε συνεργασία με τον ΔΑΟΗ, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο, το καθιερωμένο τουρνουά βόλεϊ ανδρών το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώτου προέδρου της, Βαγγέλη Καπαρουνάκη.
Σε αυτό έχουν δηλώσει συμμετοχή 4 ομάδες (Άθλεση, ΓΕΗ, ΣΦΠ Χανίων, Κύδωνας) οι οποίες θα παίξουν μεταξύ τους σ’ ένα γύρο και νικήτρια του τουρνουά θα αναδειχθεί αυτή με την υψηλότερη τελική βαθμολογία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, που θα φιλοξενηθούν σε τρία κλειστά της πόλης.
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/11
ΓΕΗ – Άθλεση (κλ. Λίντο, 11πμ, διαιτητές Παπαδόπουλος – Βογιατζής), ΓΕΗ – Κύδων (κλ. Πατελών, 5μμ, Καρπουζάς, Τζανή), ΣΦΠ Χανίων – Άθλεση (κλ. Πατελών, 7μμ, Σπυριδάκη – Κορνελλάκη).
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/11
ΣΦΠ Χανίων-Κύδων (κλ. Αλικαρνασσού, 12μ, Καρπουζάς – Τζανή), Άθλεση-Κύδων (κλ. Πατελών, 4μμ, Σπυριδάκη – Βογιατζή), ΓΕΗ-ΣΦΠ Χανίων (κλ. Πατελών, 6μμ, Βλαχάκης – Παπαδόπουλος).
Η βαθμολογία είναι αυτή που ισχύει στο πρωτάθλημα ανδρών (3-2-1-0), όπως και τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας.  
• Οι εκτός Ηρακλείου ομάδες και οι διαιτητές που συμμετέχουν στο τουρνουά (των οποίων την διαμονή και διατροφή καλύπτει ο ΔΑΟΗ), θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο Castello (62 Μαρτύρων 1, περιοχή Χανιώπορτας).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΣΠΕΚ: “Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Αλεξανδράκη, η οποία στα πλαίσια του τουρνουά που διοργανώθηκε στη μνήμη του Αντώνη Αλεξανδράκη, κατέθεσε υπέρ της ΕΣΠΕΚ χρηματικό ποσό για την στήριξη των γυναικείων τμημάτων των σωματείων βόλεϊ Ηρακλείου. Η Ένωση θα διαθέσει τα χρήματα αυτά για την αγορά αθλητικού υλικού, το οποίο θα δώσει στα προαναφερόμενα τμήματα”.
ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ “ΣΦΥΡΙΖΕΙ”
Ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Ο χανιώτης διαιτητής, Νίκος Αγγελίδης, ορίστηκε να διευθύνει την  αυριανή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, Ηρακλής Κηφ. –  Άρης. Το παιχνίδι θα γίνει (6μμ) στο κλ. Ζηρινείου, 2ος διαιτητής θα είναι ο Καπάνταης και παρατηρητής η Καλογεροπούλου.
ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
Μετά την λήξη της αρχικής σύμβασης με ορισμένους περιφερειακούς προπονητές, το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ  ανανέωσε τη συνεργασία της ομοσπονδίας με τον Βασίλη Σπανό, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των αγοριών στο νησί μας, ενώ η αντίστοιχη θέση για τα κορίτσια, ανατέθηκε στον Γιώργο Μπουρμπάκη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα