Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τα προγράμματα stage είναι ανάμεσα στα θεματα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων την ερχόμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ.

Το θέμα των Stage είναι τρίτο στην ημερήσια διάταξη. Στα θέματα ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται επίσης: έγκριση της οικονομικής μελέτης βιωσιμότητας για τη μετατροπή της Δημοτικής Πολιτιστικής Επιχείρησης Χανίων σε Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση,έγκριση της οικονομικής μελέτης βιωσιμότητας για τη μετατροπή του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου σε Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, έγκριση υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Χανίων και ΔΕΥΑΧ για την εκπόνηση της μελέτης" Βελτίωση και εκσυγχρονισμός συστήματος ύδρευσης πόλεως Χανίων" και το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο.
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Την ίδια μέρα στις 10 το πρωί, όπως ανακοίνωσε η πενταμελής επιτροπή εκπροσώπων στα Stage στο νομό Χανίων θα πραγματοποιηθεί συνέλευση εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο.
Με ανακοίνωση της Επιτροπής "καλούνται σε συνέλευση όλοι οι εργαζόμενοι stage στον νομό Χανίων, όλων των υπηρεσιών την Δευτέρα 9/11 στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, όπου θα μιλήσουν και δικηγόροι – εργατολόγοι καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων άλλων συλλόγων εργαζομένων".


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα