Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΧΑΝΙΩΝ

Τη δυσαρέσκειά τους για την “προσπάθεια διασυρμού, σπίλωσης και υποβάθμισης της διευθύντριας και των εργαζομένων στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Ν. Χανίων” εκφράζουν με επιστολή τους προς τον νομάρχη Χανίων κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη, εργαζόμενοι της υπηρεσίας. Στην επιστολή τους αναφέρουν και τα εξής:
“Εμείς οι εργαζόμενοι της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης, με αφορμή και τη σημερινή σας συμπεριφορά στη διευθύντριά μας, νιώθουμε την ανάγκη να σας εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια – αγανάκτησή μας για την τακτική που εφαρμόζεται το τελευταίο διάστημα εις βάρος μας.
Οι πιέσεις κατά τη διάρκεια της μετακόμισης με τις συνεχείς επεμβάσεις της Αστυνομίας και του εισαγγελέα και η προσπάθεια διασυρμού, σπίλωσης και υποβάθμισης της διευθύντριας και των εργαζομένων στη μεγαλύτερη υπηρεσία της Νομαρχιακής σας Αυτοδιοίκησης μας έχουν φέρει σε απόγνωση και θεωρούμε ότι δεν συνάδουν με τον ρόλο του πρώτου πολίτη του Νομού.
Σε μια περίοδο που προσπαθούμε να μετακομίσουμε ? τακτοποιήσουμε τα γραφεία και τα αρχεία μας μέσα σε έναν χώρο όπου ακόμη εκτελούνται ποικίλες οικοδομικές εργασίες, εσείς μας εγκαλείτε συνεχώς για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων μας. Εμφανίζεστε ως ο μοναδικός προστάτης του αγροτικού κόσμου του Νομού απαξιώνοντας τη μακρόχρονη προσφορά της υπηρεσίας μας.
Καλλιεργείτε συστηματικά επί μακρόν στα ΜΜΕ και την κοινωνία των Χανίων μια ψευδή εικόνα για τους εργαζομένους της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης.
Η τακτική σας αυτή ουδένα εξυπηρετεί και πολύ περισσότερο τον αγροτικό κόσμο του Νομού μας. Λυπούμαστε που δεν το αντιλαμβάνεστε”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα