Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:

Την άμεση παρέμβασή τους για τη σωτηρία του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλειας ζητά από τους υπουργούς Οικονομικών κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη και τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών νομού Χανίων.
Σημειώνει μεταξύ άλλων:
“Η ελληνική ασφαλιστική αγορά τον τελευταίο καιρό έχει δείξει εικόνα θολότητας, αυτό το μαρτυρούν οι εκατοντάδες διαμαρτυρίες των πολιτών που καθημερινά κατατίθενται στην Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, πολίτες που έχουν επενδύσει στην Ιδιωτική Ασφάλιση κάλυψη κινδύνων, χρήμα, ελπίδα, μέλλον.
Διαπίστωσή μας είναι ότι υπάρχουν χρόνια προβλήματα στον ασφαλιστικό χώρο που συντηρούν την αδιαφάνεια, αυθαιρεσία, καταχρηστικότητα και παραβίαση της νομοθεσίας εις βάρος του καταναλωτή.
Με αφορμή την απόγνωση των καταναλωτών μετά την πρόσφατα άρση των αδειών πέντε ασφαλιστικών εταιρειών, ερχόμαστε να ζητήσουμε την άμεση παρέμβασή σας, για να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία, απελπισία και πρωτοφανή ανασφάλεια και ταλαιπωρία των θιγμένων καταναλωτών.
Οι καταναλωτές που βρέθηκαν ξαφνικά στο κενό, ζητούν προστασία και ενημέρωση από την πολιτεία η οποία φέρει ευθύνη γι? αυτό το αδιέξοδο, καθότι φανερά φαίνεται ότι κάποιοι δεν κάνα σωστά τη δουλειά τους
Πάρτε άμεσα πρωτοβουλίες, το τοπίο της ασφαλιστικής αγοράς πρέπει να ξεκαθαρίσει, από σας που έχετε την τόλμη και την πολιτική βούληση να φέρετε τη διαφάνεια στην πράξη, σε σας έχουν στηρίξει οι πολίτες τις ελπίδες τους, που τολμάτε να πείτε την αλήθεια, που ζητάτε την εξάλειψη της ανομίας, που δίνετε θέση στους άξιους και όχι στους αρεστούς. Σε σας που θέλετε να εργαστείτε για το καλό του τόπου και όχι να βολευτεί τε στις καρέκλες της εξουσίας”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα