Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΝΤΑΝΟΥ

Για προβλήματα σε δρόμους κάνουν λόγο οι δημοτικοί σύμβουλοι Kαντάνου Ε. Αποστολάκης, Στ Αλφιέρη και η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Κακοδικίου Α. Ζαχαριουδάκη
-Γεωργιακάκη.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τής Κίνησης Πολιτών, οι συγκεκριμέμοι δημοτικοί σύμβουλοι, “σε συνεργασία με τους μηχανικούς των δημόσιων έργων της Νομαρχίας που επισκέφτηκαν την περιοχή κατόπιν αιτήματος της επικεφαλής της κίνησης πολιτών Στ. Αλφιερη επεσήμαναν τις παραλείψεις και τις κακοτεχνίες του οδικού δικτύου και τα έργα που θα πρέπει να γίνουν για να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του και να εξυπηρετηθούν άμεσα οι κάτοικοι της περιοχής”.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα: “Ζήτησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι και η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος να γίνουν οι παρακάτω παρεμβάσεις.
1) Να διανοιχτεί σωστά ο αγροτικός δρόμος προς τους οικισμούς Αρμι, Μενιανά Κανισκάδων για να σταματήσει να είναι παγίδα θανάτου για τους κατοίκους της περιοχής.
2) Να γίνουν όλα τα αντιπλημμυρικά έργα στον Οικισμο των Παπαδιανών για να σταματήσουν να ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ οι κατοικίες της περιοχής και να ασφαλτοστρωθεί ο εσωτερικός δρόμος του οικισμού.
3) Να τελειοποιηθούν όλες οι κακοτεχνίες στο εργοστάσιο του αγροτικού Συνεταιρισμού και να δημιουργηθεί
ομαλή και χωρίς κίνδυνο πρόσβαση στους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής.
4) Να διανοιχτεί με ασφάλεια ο αγροτικός δρόμος προς τον οικισμό Παρδαλιανά και να διαμορφωθεί ο χώρος στη βρύση της “καλής κερατέ” και οι κακοτεχνίες που βρίσκονται μπροστά στις οικίες της περιοχής, την δημιουργία πρόσβασης προς τις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής και την διάνοιξη των μονοπατιών που έχουν κλείσει από την ρίψη μπαζών.
5) Την διαμόρφωση του
εξωτερικού χώρου και τον καλλωπισμό του τοπικού διαμερίσματος Κακοδικίου.
Η συνεργασία με τους μηχανικούς της Νομαρχίας ήταν άψογη και ελπίζουμε ότι οι κακοτεχνίες για το Δημοτικό Διαμέρισμα του Κακοδικίου θα αποκατασταθούν και οι συνδημότες θα μπορούν να πηγαίνουν στις περιούσιες τους και στις γειτονιές του με ευκολία”, καταλήγει η ανακοίνωση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα