Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟ “ΕΛΥΡΟΣ” ΤΗΣ ΑΝΕΚ

Με επιτυχία για μία ακόμα χρονιά, η ΑΝΕΚ, φιλοξένησε την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Παγκρητίου Ενώσεως», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/1, στο Ε/Γ-Ο/Γ«Ελυρος» στον Πειραιά.
Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ συνεπικουρούμενος από τον αρχιμανδρίτη π. Πλάτωνα εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου.
Αμέσως, μετά ο πρόεδρος της «Παγκρητίου» κ. Γιώργος Μαριδάκης απευθύνοντας χαιρετισμό, πραγματοποίησε έναν σύντομο απολογισμό του 2009. Ο κ. Μαριδάκης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό του 2010, επικεντρώνοντας σε δύο πρωτοβουλίες της «Παγκρητίου»: στο «Σπίτι του Κρητικού στην Αττική» και την εκπτωτική κάρτα των μελών της «Ένωσης». Ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του ευχόμενος για τη νέα χρονιά. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΑΝΕΚ και υποδιευθυντής Εμπορικής Εκμετάλλευσης της εταιρείας, κ. Μπάμπης Σαλβαράκης καλωσορίζοντας τους παριστάμενους ευχήθηκε από καρδιάς καλή χρονιά με υγεία σ? όλους και υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους φιλοξενίες αποτελούν χαρά για την ΑΝΕΚ.
Το “παρών” και τις ευχές τους έδωσαν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού κ.λπ.
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία εκπροσώπων από 70 και πλέον κρητικά Σωματεία της Αττικής.
Τους παριστάμενους διασκέδασαν ο λυράρης Δαγαλάκης Γιώργος με το συγκρότημά του και οι εξαίρετοι χορευτές του Μ. Παττακού «Κουρήτες».
Αμέσως μετά οι χιλιάδες φίλοι που κατέκλυσαν το υπερπολυτελές «Ελυρος» απόλαυσαν ένα πλούσιο κρητικό κέρασμα με εκλεκτά εδέσματα.
Ωστόσο, την ΑΝΕΚ LINES επέλεξε για μία ακόμα φορά και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη Κυριακή 10/1 και πάλι στο «Ελυρος». Στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του πολιτικού χώρου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, κρητικά σωματεία, φορείς από το χώρο του πολιτισμού και πολλοί – πολλοί φίλοι.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα