Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ολυμπιακός 12-0 τον ΝΟΧ στο Κύπελλο
Οπως ήταν αναμενόμενο η ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟ Χανίων – ΑΝΕΚ Lines αποκλείστηκε χθες από το κύπελλο Ελλάδας χάνοντας στο κολυμβητήριο του πειραιά με 12-0 από τον νταμπλούχο Ολυμπιακό (φωτ. ο Αυγουστιανάκης μαρκάρει τον Χατζηθεοδώρου). Αμυντικά στάθηκε δηλαδή καλύτερα από ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρωταθλήματος (19-2) αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ έτσι για την τιμή των όπλων και πραγματικά δεν θυμόμαστε άλλο “0” τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια. Για να μην γκρινιάζουμε όμως στο παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει ο χανιώτικος όμιλος -με Χίο- έκανε και με το παραπάνω το χρέος του και καμία σημασία δεν έχει το χθεσινό αποτέλεσμα από τη στιγμή που οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε άλλο επίπεδο. Τα γκολ …που δεν πέτυχε χθες στον Πειραιά ας τα προσθέσε στην επιθετική συγκομιδή το ερχόμενο Σάββατο στη Λάρισα για τους πρώτους εκτός έδρας βαθμούς που θα αλλάξουν άρδην το σκηνικό στην ουρά της βαθμολογίας.
Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κουρτίδης
8λεπτα: 5-0, 0-0, 3-0, 4-0
ΝΟ Χανίων (Κουβαριτάκης Αλ.): Καραμπέτσος, Παπαδέας, Μακ Κλιβ, Δραγώνας, Πρωτοπαπαδάκης, Μπατάκης, Τσακιράκης, Σολανάκης, Μουστεράκης, Βιζυράκης, Αυγουστιανάκης, Σούτι, Λεβεντάκης.
Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι: Δέλακας 2, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Χρ. 2, Βλοντάκης 2, Περπερίδης 1, Μυλωνάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Φουντούλης 1.

Επιτυχίες του Ηρακλή Χανίων
Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον ΑΓΣ Ηρακλή Χανίων αφού στο πανελλήνιο κύπελλο τάε κβον ντο που έγινε στην Αθήνα πριν λίγο καιρό ο αθλητής του συλλόγου Βασίλειος Ξηράκης μετά από 5 δύσκολους αγώνες στην κατηγορία έως 55 κιλά, κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Εξάλλου στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων έγινε το επαγγελματικό πρωτάθλημα μουάϊ τάϊ στο οποίο έλαβαν μέρος δυο αθλητές του Ηρακλή Χανίων: ο Ιωάννης Ταμπακάκης στα έως 81 κιλά και ο Στέλιος Φουντούζης στα έως 86 κιλά. Οι αθλητές έκαναν πολύ καή εμφάνιση αφού ο Ταμπακάκης στον α’ γύρο κέρδισε ένα αθλητή με 30 αγώνες και ο Φουντούζης έφερε ισοπαλία. Ετσι κέρδισαν το δικαίωμα να αγωνισθούν ο πρώτος στη Ταϋλάνδη και ο δεύτερος στο Χονγκ Κονγκ. Ο προπονητής του συλλόγου Λυκούργος Κατάκης συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα