Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Την αγωνία του για τις εξελίξεις στο Κυπριακό εξέφρασε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκο Αναστασιάδη. “Είμαστε δίπλα σας” επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο Κάρολος Παπουλιας απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του Κυπριακού Κοινοβουλίου.
Ο Κ. Παπούλιας δήλωσε ότι παρακολουθεί με πολλή προσοχή και αγωνία τις εξελίξεις και στο εσωτερικό μέτωπο και στις συνομιλίες και υπογράμμισε: «Εσείς δίνετε την κατεύθυνση και εμείς,
μαζί με σας, προμαχούντες».
Από την πλευρά του, ο κ. Αναστασιάδης, αφού τόνισε ότι το κλίμα που συνάντησε, ερχόμενος στην Αθήνα, ήταν τόσο ευνοϊκό όσο κι ο καιρός, σημείωσε ότι χωρίς αμφιβολία, όποτε ζητήσαμε τη βοήθεια της Ελλάδας βρήκαμε ανταπόκριση.
Επίσης, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ εξέφρασε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη βαθιά ευγνωμοσύνη του κυπριακού λαού, γιατί τις κρίσιμες ώρες -όπως είπε- η μόνη ανιδιοτελής στήριξη είναι
αυτή της Ελλάδας.
«Γι? αυτό και πετύχαμε πολλά όταν είχαμε το όραμα της κοινής στρατηγικής και συνεργασίας. Ένα κλασικό παράδειγμα ήταν το ακατόρθωτο: Η Κύπρος, με άλυτο το κυπριακό πρόβλημα, να μπορεί να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναστασιάδης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα