Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

ΑΠΟ ΧΘΕΣ

Αθήνα
Επίσημη πρώτη χθες για τον θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς, η παρουσίαση του οποίου έγινε στο Περιστέρι από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Λευτέρη Οικονόμου. Στόχος του νέου θεσμού, είναι η άμεση αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και η επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ επισκέφτηκε το πρωί το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, όπου συναντήθηκε με «Αστυνομικούς της Γειτονιάς».
Ο κ. Αρχηγός, συνομίλησε με «Αστυνομικούς της Γειτονιάς» οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις του, που αφορούσαν θέματα, όπως: η εκπαίδευσή τους, ο εξοπλισμός τους, η διαδικασία εφαρμογής του μέτρου και η ανταπόκριση των πολιτών στο νέο αυτό θεσμό.
Ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στην εφαρμογή του θεσμού και τους στόχους της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είπε:
«Ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονίας είναι ένας νέος θεσμός, που έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη των πολιτών για ασφάλεια. Γι? αυτό και η ανταπόκριση είναι θετική. Σκοπός μας είναι ο θεσμός αυτός να αναπτυχθεί σε όλη τη χώρα. Επιδιώκουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη και να ανταποκρινόμαστε θετικά στα προβλήματα της καθημερινότητάς του.»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα