Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Αθήνα
Μία αστυνόμος και ένας δόκιμος αστυφύλακας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από την Ελληνική Αστυνομία. Η αστυνόμος τιμωρήθηκε για “αναξιοπρεπή συμπεριφορά”, ενώ ο νεαρός δόκιμος για απόκρυψη του ποινικού του μητρώου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η γυναίκα αστυνόμος εντοπίστηκε να διατηρεί προσωπική σελίδα στο διαδίκτυο (χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο) που περιείχε προκλητικές και άσεμνες φωτογραφίες της, “με ιδιαίτερα αναξιοπρεπή και ανάξια συμπεριφορά για την ιδιότητά της”. Την έρευνα πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ σε βάρος της αστυνομικού διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Σε διαθεσιμότητα επίσης τέθηκε και πρωτοετής δόκιμος αστυφύλακας, όταν αποδείχτηκε ότι δεν είχε λευκό ποινικό μητρώο. Η απόφαση λήφθηκε από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος του δόκιμου για ψευδή δήλωση που αφορούσε το ποινικό του μητρώο κατά την υποβολή των δικαιολογητικών για την εισαγωγική του στη Σχολή Αστυφυλάκων.
Ο δόκιμος εισήχθη στη σχολή στις 6/10/2009 με βάση και την υπεύθυνη δήλωση που υπέβαλε ότι δεν διώκεται και δεν εκκρεμεί σε βάρος του ποινική δίωξη, στη συνέχεια, όμως, από τον σχετικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί σε βάρος του ποινική δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, κάτι που είχε γίνει στις 22/7/2009.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα