Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΜΟΥ

Η σύμβαση έργων αποκατάστασης και βελτίωσης του οδικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή του Βάμου υπογράφηκε χτες στο Νομαρχιακό Μέγαρο Χανίων. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 800.000 ευρώ και αναμένεται να υλοποιηθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2010. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν τους δρόμους: Βάμος – Ξηροστέρνι – Κεφαλάς, Πλάκα – Κόκκινο Χωριό – Φάρος, Δρόμος Κεφαλάς – Κόκκινο Χωριό – Παλαιλώνι και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Βάμου.
Όπως τόνισε ο Νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης που υπέγραψε την σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία την κοινοπραξία ΑΚΤΕΡ Α.Ε. “το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 800.000 ευρώ και αφορά την ποκατάσταση επαρχιακού οδικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Βάμου.
Είχε δημοπρατηθεί το 2009, πριν απο τρεις μήνες περίπου και θα υλοποιηθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2010.
Το είδος των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν είναι: βελτιώσεις του πλάτους του καταστρώματος των οδών, κατασκευή μικρών τεχνικών έργων, κατασκευή ασφαλτοτάπητα για συντήρηση παλαιών υφιστάμενων ασφαλτικών και αποκατάσταση μεμονωμένων φθορών ασφαλτικών”.
Ο κ. Αρχοντάκης επεσήμανε ότι “η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων συνεχίζει τον προγραμματισμό της σε έργα που υλοποιούνται στον νομό. Το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να δημοπρατήσουμε αρκετά έργα που αφορούν συντήρηση οδικού δικτύου σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση η οποία μας δίνει τις κατευθύνσεις. Η προβλεπόμενη διάρκεια του έργου είναι εννέα μήνες”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα