Μικρός ο φούρνος μα μεγάλη η καρδιά του φούρναρη όπως και η τέχνη του στην κατασκευή αγνών προϊόντων ζύμης με προζύμι, είναι που τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό και πέρα των ορίων της γειτονιάς, έχοντας μόνιμους πελάτες και από άλλες περιοχές, μα και από χωριά ακόμα. Για την Καθαρά Δευτέρα τώρα, οι παραγγελίες? βροχή, αιτία που τον υποχρεώνει να τις ετοιμάζει από το Σάββατο. Καταγράφουμε τη δήλωσή του: “Μαζί με τις ευχαριστίες μας προς εσάς που είσαστε πάντα κοντά μας, κοντά στην κοινωνία, στα προβλήματα και στις χαρές, ευχαριστούμε κι όλο τον κόσμο που μας τιμά από τόσες περιοχές της πόλης όπως και από πάρα πολλά χωριά. Συνεχίζουμε να παράγουμε αγνό ψωμί με προζύμι και ας είμαστε μικρός φούρνος. Άλλωστε, εκείνο που πρωταρχικά μας ενδιαφέρει, είναι το καλό όνομα και η ποιότητα της παραγωγής μας. Το μεροκάματο να βγαίνει? Για τις λαγάνες, όπως βλέπετε οι παραγγελίες είναι αμέτρητες και πάρα πολλές από αυτές σε μεγάλα μεγέθη και σχήματα. Από χθες (Παρασκευή) αρχίσαμε να ζυμώνουμε και την Καθαρά Δευτέρα θα παρουσιάσουμε μια λαγάνα, ακόμα μεγαλύτερη από αυτή που φωτογραφίσατε”.