Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Οι 38 βαθμοί πιθανότατα θα είναι αρκετοί για να εξασφαλίσουν σε μία ομάδα την παραμονή της φέτος στη Γ’ Εθνική και σίγουρα το όριο αυτό μπορεί να το πιάσει ο Πλατανιάς σημείωσε ο προπονητής του Μίκι Τσίρκοβιτς κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Πριν περάσουμε στα όσα είπε να θυμίσουμε ότι ο χανιώτικος όμιλος έχει μεχρι στιγμής 25 βαθμούς και της απομένουν 5 εντός και 6 εκτός έδρας παιχνίδια. Αν δηλαδή νικήσει σε όλα τα παιχνίδια ως γηπεδούχος τότε μπορεί να φθάσει στους 40 βαθμούς ακόμα και αν δεν πάρει ούτε βαθμό εκτός. Εδώ να επισημάνουμε την ιδιομορφία των αγώνων που τον περιμένουν ακόμα εντός. Ανάμεσα στους αντιπάλους του δεν υπάρχει σχεδόν καμία από τις πρώτες έξι ομάδες -εξαίρεση η Χερσόνησος- όμως τα υπόλοιπα 4 είναι “φωτιά” (Παναργειακό, Παναιγιάλειο, Σαρωνικό, Ασπρόπυργο) καθώς πρόκειται για συλλόγους που παλεύουν για την παραμονή. Αντίθετα εκτός είναι μοιρασμένα αφού τα μισά είναι με συλλόγους της πρώτης 4άδας και τα υπόλοιπα με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο της …επιβίωσης.
Κατά τα άλλα ο προπονητής του Πλατανιά (φωτ. με τον προπονητή του Χαϊδαρίου Αγγ. Πυρένη) αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Ζάκυνθο το οποίο χαρακτήρισε πολύ δύσκολο και εξέφρασε τη στενοχώρια του για το σοβαρό τραυματισμό του Μπόλου. Μεταξύ άλλων είπε:
“Δυστυχώς για μας, έχουμε μία ακόμα σοβαρή απώλεια και ένα νέο τραυματισμό, του Μπόλου. Στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ γιατί μετά τον Φάμπιο (Πότσι) και ο Μιχάλης ήταν για μας μια πολύ καλή μονάδα. Δυστυχώς ο τραυματισμός αποδείχτηκε πολύ σοβαρός. Έχει σπάσιμο στο πόδι και πρέπει να κάνει εγχείρηση, οπότε τελειώνει η σαιζόν και για τον Μιχάλη. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν υπάρχει ένα κλίμα στενοχώριας στην ομάδα. Εμείς όμως οφείλουμε να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Πάμε σε μια έδρα για να παίξουμε με μια ομάδα που μέχρι τώρα δεν έχει χάσει ούτε βαθμό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχει κανείς το δικαίωμα να μας απαγορεύσει να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Χρειάζεται σίγουρα μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και αν τα καταφέρουμε έχει καλώς. Μας περιμένουν άλλοι 11 τελικοί όπου κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Ελπίζω να μην έχουμε άλλες απώλειες από τραυματισμούς και απορώ πραγματικά γιατί μας κατατρέχει αυτή η ατυχία… Θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά που έχουν μείνει και είναι υγιή θα καταφέρουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα καλά και να πετύχουν το στόχο”.
Απαντώντας σε ερωτήσεις τόνισε ότι αν ο Πλατανιάς αξιοποιήσει από εδώ και πέρα την έδρα του και πετύχει το απόλυτο, τότε θα παραμείνει στην Γ’ Εθνική παρότι τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα ΠΟΑ και Σαρωνικού έμπλεξαν σε περιπέτειες αρκετές έμπειρες ομάδες. Επεσήμανε πάλι την συνέπεια της διοίκησης και το καλό κλίμα αλλά και την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του. Οσο για τις εκτός έδρας εμφανίσεις θεωρεί ότι κάθε αγωνιστική που περνά η ομάδα θα εμφανίζεται πιο καλή μακριά από την έδρα της. Για το κενό των Μπόλου, Πότσι στα χαφ υποστήριξε ότι οι νέοι όπως οι Τσαγκαράκης, Χριστόπουλος μπορούν να καλύψουν το κενό ενώ ειδική αναφορά έκανε στον Χριστουλάκη που αποτελεί και αυτός ουσιαστικά μεταγραφή καθώς έχασε τον α’ γύρο λόγω τραυματισμού και που δυστυχώς βγήκε νοκ άουτ και από τον αγώνα της Κυριακής. “Μακάρι το παιδί να έχει φιλότιμο και φιλοδοξίες κι εγώ οφείλω σαν προπονητής, αυτούς τους 3-4 μήνες που βρίσκομαι στον Πλατανιά, να του δώσω παραπάνω κίνητρα γιατί έχει φοβερά στοιχεία” σημείωσε χαρακτηριστικά. Τέλος για το ντεμπούτο του Παραστατίδη είπε ότι χάρη στην εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει στον επιθετικό τομέα και αυτό το έδειξε και με το γκολ απέναντι στο Χαϊδάρι.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα