Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ανοιξαν χθες τις πύλες τους η 10η Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής και η 10η Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού. Οι εκθέσεις διοργανώνονται παράλληλα στους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης, στις Γούρνες Ηρακλείου, θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Η 10η Επετειακή διοργάνωση της Έκθεσης Τροφίμων, Ποτών, Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής και της Έκθεσης Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού θα προκαλέσει το ενδιαφέρον υψηλού αριθμού εμπορικών επισκεπτών, κυρίως υπεύθυνων ξενοδοχείων και εταιρειών μαζικής εστίασης, καθώς και εμπόρων ποτών και ειδών διατροφής.
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν νέα προϊόντα και σύγχρονες τάσεις και οι περισσότεροι από 100 εκθέτες που συμμετέχουν από τους κλάδους των τροφίμων, των ποτών, της επαγγελματικής εστίασης, εξοπλισμού κουζίνας, του επίπλου κ.λπ. έχουν ως στόχο να συνάψουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Η επιτυχία που σημειώνουν οι εκθέσεις τα δέκα τελευταία χρόνια, τις έχει επάξια αναδείξει σε θεσμό στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης για την Κρήτη.
Στο πλαίσιο των Εκθέσεων διοργανώνεται από την Αλφα Εκθεσιακή, σε συνεργασία με τα Βιοερευνητικά Εργαστήρια, ημερίδα με θέμα «Έχουν τα αγροτικά ? κτηνοτροφικά προϊόντα της Κρήτης μέλλον;»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου αύριο, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 5:30 μ.μ.
Εισηγητές της εκδήλωσης είναι ο Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Κωστής Καμπιτάκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, ο Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου Μύρωνας Ξυλούρης, καθώς και ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Νομού Ηρακλείου Κωνσταντίνος Καράτζης.
Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Δρ. Αλέξανδρος Στεφανάκης, Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΘΙΑΓΕ και Επιστημονικός Υπεύθυνος της εταιρείας Βιοερευνητικά Εργαστήρια.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα