Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ

ΡΕΘΥΜΝΟ
Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 20χρονης από την Ασή Γωνιά
Δεν είχαν αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 20χρονης Αγγελικής Σταυρουλάκη μέχρι αργά χθες το βράδυ, οπότε και συνεχιζόταν η μεγάλη επιχείρηση των αρχών με τη συνδρομή και πάρα πολλών πολιτών, που έσπευσαν στην περιοχή του Πετρέ. Πολύς κόσμος βρέθηκε και χθες στο σημείο, όπου το απόγευμα της Πέμπτης είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της 20χρονης φοιτήτριας Νοσηλευτικής από την Ασή Γωνιά, ενώ η ίδια αγνοείται από το πρωί της ίδιας ημέρας όταν έφυγε για να πάει στο φαρμακείο της Επισκοπής, προκειμένου να πάρει τα φάρμακα για την αγωγή που ακολουθεί. Η οικογένεια της νεαρής ζει μέσα στην αγωνία και απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει είτε με τον πατέρα της, είτε με τις αστυνομικές αρχές.
Οι έρευνες είχαν και χθες επικεντρωθεί στην περιοχή γύρω από τον Πετρέ, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητό της, όμως επεκτάθηκαν και στην περιοχή των Βρυσών Γεωργιούπολης.
Στις έρευνες χθες συμμετείχαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμεναρχείο, ενώ και ιδιώτες έσπευσαν να συνδράμουν ο καθένας με τον τρόπο του στην επιχείρηση. Δύο σκάφη του Λιμεναρχείου έκαναν έρευνες στην θαλάσσια περιοχή, ενώ χθες “πέταξε” ένα ελικόπτερο που μίσθωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και ένα αεροπλάνο της Αερολέσχης, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Παράλληλα, ιδιώτες δύτες έσπευσαν και βούτηξαν στα παγωμένα νερά της θάλασσας, ερευνώντας τα παράκτια σημεία, αλλά και τις σπηλιές, όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το παραμικρό. Επίσης, στις έρευνες συνέδραμε και ομάδα ανδρών της ΕΜΑΚ, που με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο μπήκαν στο φαράγγι του Πετρέ και το «χτένισαν».
Στο σημείο βρέθηκαν από νωρίς το πρωί ο υποδιοικητής της Π.Υ. Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρκουλάκης, αλλά και ο προϊστάμενος ΠΣΕΑ Ρεθύμνου, Αντώνης Μπαγιαρτάκης, προκειμένου να συντονίσουν τις έρευνες, που συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, οπότε και διακόπηκαν λόγω του ότι έπεσε σκοτάδι.
Πάντως, το γεγονός ότι μετά από δύο ημέρες έρευνας η νεαρή δεν είχε βρεθεί, έχει κάνει τους αρμοδίους να πιστεύουν ότι η 20χρονη είναι πιθανό να μην βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά να μετέβη ή να μεταφέρθηκε κάπου αλλού.
Οι αρχές προσπαθούν να σιγουρευτούν και για το σημείο, στο οποίο εντοπίστηκε τελευταία φορά το στίγμα του κινητού της, γύρω στις 11.15 που πλέον ήταν απενεργοποιημένο, μετά από πολλές φορές που την είχαν καλέσει οι συγγενείς της αλλά δεν απαντούσε.
Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, από την οποία ζητήθηκαν στοιχεία, έδωσε ως τελευταίο στίγμα του τηλεφώνου τη συγκεκριμένη ώρα, από την κεραία της Σκλόκας Χανίων. Η τελευταία κλήση είχε γίνει στις 8 το πρωί (στον φίλο της, τον οποίο είχε ειδοποιήσει ότι θα επισκεφθεί στην Επισκοπή). Στη συνέχεια, δεν υπήρχε οποιαδήποτε άλλη κλήση, που είτε να δέχθηκε είτε να έκανε.
Η νεαρή, αν και έφυγε για να πάει στο φαρμακείο της Επισκοπής, ωστόσο ουδέποτε πήγε, όπως δήλωσε και η οικογένειά της, η οποία ανησυχεί για την τύχη της, λόγω και των προβλημάτων που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.
Η κοπέλα που έχει ύψος 1,75 με 1,80, είναι αδύνατη και έχει μαύρα μακριά μαλλιά, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα χωρίς μπουφάν, σκούρο τζην παντελόνι και μπότες.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα