Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Δρόμοι – καρμανιόλες

Δύο ακόμα τροχαία ατυχήματα σε δρόμους – καρμανιόλες σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα. Το ένα προχθές στις 11.30 το βράδυ στην οδό Ακρωτηρίου. Το άλλο στον δρόμο του Βλητέ. Στο δεύτερο παρασύρθηκε χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά μία μαθήτρια. Και τα δύο σε δρόμους επικίνδυνους που παρά τις κατά καιρούς επισημάνσεις και των “Χανιώτικων νέων” η κατάσταση παραμένει ίδια. Δεν υπάρχει βελτίωση. Τόσο, όμως, ο δρόμος στον Βλητέ όσο και η Ακρωτηρίου χρειάζονται βελτιώσεις. Ετσι ώστε, πέρα από την προσοχή που επιβάλλεται να έχουμε οι οδηγοί, να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα ατυχημάτων.
Ειδικά για το περιστατικό στην Ακρωτηρίου αναγνώστης μας, ο οποίος ανησύχησε από τον θόρυβο και βγήκε από την πολυκατοικία για να δει τι είχε συμβεί μάς έστειλε το ακόλουθο σημείωμα:
“Χθες (προχθές) το βράδυ γύρω στις 11.30 ακούστηκε ένας τρομερός θόρυβος και όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία εγώ και η οικογένειά μου μένουμε βγήκαμε έξω για να δούμε τι ήταν αυτό που είχε συμβεί (εγώ προσωπικά νόμισα ότι έπεσε το ασανσέρ της πολυκατοικίας).
Σας στέλνω τις φωτογραφίες για να δείτε και εσείς την εικόνα που αντικρίσαμε στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Σας στέλνω αυτό το e-mail γιατί αυτό το κομμάτι της Ακρωτηρίου έχει καταστεί μαγνήτης ατυχημάτων αλλά και δυστυχημάτων. Μέσα σε 100 μέτρα από τα φανάρια του Κατσαμπά και ανεβαίνοντας έχουν γίνει ουκ ολίγα, όχι μόνο λόγω της μεγάλης ταχύτητας των οχημάτων αλλά λόγω και σε συνδυασμό με τις κακοτεχνίες που έχει ο δρόμος. Στο τμήμα του δρόμου αυτό δεν υπάρχει διάβαση πεζών με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή μας αν τυχόν διανοηθούμε να διασχίσουμε τον δρόμο (ζουν και ηλικιωμένοι στην περιοχή για τους οποίους το να περάσουν τον δρόμο είναι extreme sport).
Σας παρακαλώ να κάνετε κάποια αναφορά μέσα από την εφημερίδα σας, η οποία γνωρίζω ότι έχει την ευαισθησία που χρειάζεται για την ανάδειξη σχετικών ζητημάτων.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων”.
Επιτέλους, οι αρμόδιοι θα ακούσουν τη φωνή του κόσμου;
Λ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα