Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

“Η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών και μη γεγονότων ,στα Χανιά προβάλει σε μεγάλο βαθμό τα ίδια τα Χανιά ενώ παράληλα εμπλουτίζει το τουριστικό προϊόν ” τόνισε μεταξύ άλλων ο Νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης στην συνέντευξη που δόθηκε χθες το πρωί στο ΚΑΜ με αφορμή τον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Φουσκωτών που διοργανώνεται στην πόλη μας αυτό το Σαββατοκύριακο ,από την Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χανίων.
Ο κ. Αρχοντάκης πρόσθεσε ακόμα ότι” οι επισκέπτες θεατές εκτός Κρήτης που παρακολουθούν οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων στην πόλη μας , αποτελούν μία πρώτης τάξεως διαφημιστική προβολή για τα Χανιά “.
“Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων στηρίζει και φέτος τον αγώνα, ενώ θέλω να πιστεύω ότι το θέαμα που θα απολαύσουν ξένοι και ντόπιοι ,θα είναι μοναδικό. Πιστεύω ακόμα ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση ταιριάζει απόλυτα στο γαλάζιο των Χανίων” ,κατέληξε.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Άρης Παπαδογιάννης τόνισε ότι” “ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Χανίων για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετέχουν στην συνδιοργάνωση του Πανελληνίου Αγώνα Φουσκωτών που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο(12-13 Ιουνίου) στην πόλη μας. Θεωρούμε καθήκον την συμμετοχή μας σε αυτές τις εκδηλώσεις γιατί προτίστως στοχεύουν στην προβολή της πόλης μας και δεύτερον είναι μία εκδήλωση με μεγάλη κοινωνική και πολιτιστική διάσταση. Είναι λοιπόν μία ευκαιρία να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες ,γιατί πιστεύουμε ότι η Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χανίων επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο, μάλιστα σε δύσκολες εποχές . Ένα έργο με κοινωνική και πολιτιστική διάσταση”.
Ο γενικός γραμματέας της λέσχης Ανδρέας Μαυριγιαννάκης υπογράμμισε ότι” η λέσχη φουσκωτών Χανίων ιδρύθηκε πριν από 11 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συμμετάσχει σε πολλές θαλλασινές εκδηλώσεις με τοπικό και όχι μόνο χαρακτήρα, αγωνιστικές και μη. Οι εκδηλώσεις δε που πραγματοποιούμε στην πόλη μας στόχο έχουν να αναδείξουν τις ομορφιές και την φιλοξενία του νησιού μας”. Ο κ. Μαυριγιαννάκης ευχαρίστησε όλους όσους συμπαρασκέντονται και αυτή την χρονιά σε αυτή την διοργάνωση.
Ο υπεύθυνος του αγώνα Στέφανος Βενετάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των αγώνων.Συγκεκριμένα το αναλυτικό πρόγραμμα του 3ου Πανελλήνιου Αγώνα Φουσκωτών Σκαφών Viper Rib έχει ως εξής:
Τεχνικός έλεγχος :Παρασκευή(11Ιουνίου): 11πμ -2 μμ Πάρκιν Δευκαλίωνος ,δίπλα στο Νεώριο Μόρο.
Παρασκευή βράδυ:Επίσημη έναρξη των αγώνων στο Μεγάλο Αρσενάλι(ΚΑΜ)
Σάββατο (12 Ιουνίου ) :Αγώνας Cirguit 13 μιλίων : ΄Εναρξη 12 πμ στην παραλία του Κουμ Καπι
Απονομή Κυπέλων : Cafe Bar ” See You”
Κυριακή (13 Ιουνίου) Αγώνας ανοιχτής θαλλάσης 50 μιλίων: Παλιό Λιμάνι Χανίων
Απονομή Κυπέλων: Στο Μεγάλο Αρσενάλι(ΚΑΜ)


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα