Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ

Δριμεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για τα εργασιακά και την οικονομία εξαπέλυσε χθες το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Γιώργος Τούσσας, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του κόμματος στο Επιμελητήριο, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, την οικονομική κρίση και τις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος για τον τουρισμό.
Ο κ. Τούσσας επεσήμανε ότι «οι επικείμενες ρυθμίσεις και κυβερνητικές παρεμβάσεις στον τομέα των εργασιακών σχέσεων και του ασφαλιστικού συστήματος, με βάση τα χρονοδιαγράμματα του νόμου 3845/6.5.2010, αποκαλύπτουν τη χυδαία προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ, που γίνεται σε βάρος της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων».
Ο κ. Τούσσας υπογράμμισε ακόμη ότι «η αντεργατική θύελλα που από κοινού επεξεργάστηκαν και προωθούν κεφάλαιο, Ε.Ε., αστικές κυβερνήσεις και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου περιλαμβάνει ένταση της προπαγανδιστικής καμπάνιας με πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ στα ΜΜΕ» και «χυδαίο αντικομμουνισμό για την κατασυκοφάντηση της ταξικής πάλης, τη χειραγώγηση του εργατικού κινήματος».
Παράλληλα, ο κ. Τούσσας υπεραμύνθηκε του αγώνα των ναυτεργατών. «Λένε ότι με τους αγώνες αυξάνεται η ανεργία, μειώνεται η τουριστική κίνηση, προκαλείται ζημιά στους επαγγελματίες. Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αβάσιμοι, είναι ψευδείς», υποστήριξε.
Ο ίδιος σημείωσε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω» και τόνισε ότι «συνεχίζουμε τον αγώνα μας σε όλα τα μέτωπα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα