Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

ΣΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΡΑΠΗΣ ΣΦΑΚΙΩΝ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος Ρεθεμνιώτης που είχε μεταβεί με την παρέα του στο οροπέδιο της Κράπης Σφακίων Χανίων για να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής, το αλεξίπτωτο κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, παρασύρθηκε από τον αέρα με αποτέλεσμα να σκάσει σε μια πλαγιά με πέτρες και ο άτυχος νέος να χάσει τη ζωή του.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι. Ο 28χρονος Γιώργος Παπουτσάκης από το χωριό Θρόνος Αμαρίου Ρεθύμνου είχε πάει στα Σφακιά μαζί με άλλα τρία άτομα.
Σύμφωνα με τους πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βρυσών Αποκορώνου που έσπευσαν στο σημείο, οι τρεις προσγειώθηκαν κανονικά με τα αλεξίπτωτά τους στο οροπέδιο της Κράπης. Δεν συνέβη το ίδιο με τον 28χρονο αλεξιπτωτιστή. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, καθώς και τα δύο αλεξίπτωτα (το κανονικό αλλά και το εφεδρικό) ήταν ανοιχτά, παρασύρθηκε από τον αέρα και “έσκασε” στην πλαγιά.
Οι πυροσβέστες τον κατέβασαν οδικώς με φορείο και τον παρέδωσαν στο ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) που περίμενε στον δρόμο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα