Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Εθελοντική
αιμοδοσία
Εθελοντική αιμοδοσία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη, διοργανώνει σήμερα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, την ευθύνη της αιμοληψίας, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του στην οδό Τζανακάκη 6, θα έχει ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Ενημέρωση για
το μηχανογραφικό
Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων σε συνεργασία με τα Γραφεία Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΓΡΑΣΕΠ) Γ. Λυκείου Ακρωτηρίου, Γυμνασίου Σούδας και Γυμνασίου Κολυμπαρίου, διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου και ώρα 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου (Δεσποτικό).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
– Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου, Κ. Καλογεράκης, ΓΡΑΣΕΠ ΓΕΛ Ακρωτηρίου.
– Σημαντικές λεπτομέρειες στο Μηχανογραφικό Δελτίο, Ε. Καλαϊτζάκη, ΓΡΑΣΕΠ Γυμνασίου Σούδας.
– Σχολές του 1ου Επιστημονικού Πεδίου, Τ. Μπαουράκη, ΓΡΑΣΕΠ Γυμνασίου Κολυμπαρίου.
– Απόφοιτοι σχολών που εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο, Μ. Πιμπλή, ΚΕΣΥΠ Χανίων.

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΥΡΩΝΟΣ
Διακοπή
κυκλοφορίας
Από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης, Ηλεκτροφωτισμού ? Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι, λόγω αλλαγής ασφαλτοτάπητα, διακόπτεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στην οδό Βύρωνος από τη συμβολή της με την οδό Αποκορώνου έως τη συμβολή της με την οδό Εφ. Πολεμιστών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παράπλευρες οδούς.
Η διακοπή ισχύει από σήμερα Δευτέρα 14-6-2010 έως και την Τετάρτη 16-6-2010.

ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ
Βιβλίο για
το Νομό Χανίων

Μια ξεχωριστή δουλειά των μαθητών του Δ2 Τμήματος του 15ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων θα παρουσιαστεί σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου και ώρα 10 το πρωί, στο Νομαρχιακό Μέγαρο Χανίων.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που έγραψαν οι μικροί μαθητές, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που πέρασε και το οποίο παρουσιάζει το νομό μας με πληροφορίες για το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα, τους σημαντικούς ανθρώπους του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας.
?
ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ “ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ”
Γιορτή για τη λήξη
του σχολικού έτους

Tα Εκπαιδευτήρια «Μαυροματάκη ? Μητέρα» οργανώνουν σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, εκδήλωση στο αμφιθέατρο του σχολείου για τον εορτασμό της λήξης αυτής της σχολικής χρονιάς.
Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν: Θα καμαρώσουμε τα παιδιά του δημοτικού στη γιορτή τους με θέμα: «Ταξίδια…».
?
ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΙ
Τηλεοπτικός αναμεταδότης

Από τον Δήμο Σούδας ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε να λειτουργεί ο νέος αναμεταδότης από την περιοχή εντός των εγκαταστάσεων της Δ.Ν.Ο Ν.Κ. (Μαράθι) για την τηλεοπτική κάλυψη των περιοχών του Δήμου Σούδας: α) Kαλάμι, β) μέρος των περιοχών του Δ.Δ. Απτέρας (πάνω και κάτω περιοχή της Ν.Ε.Ο. Χανίων Ρεθύμνου), γ) οικισμός Πλατάνι και
δ) Δ.Δ. Τσικαλαριών.
Οι συχνότητες εκπομπής είναι:
-STAR κανάλι 26
-MEGA κανάλι 40
-ΑΝΤ1 κανάλι 45
-ΑLTER κανάλι 62
-NEA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ κανάλι 67
?
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΔΑΣ
Διάθεση
ποντικοφάρμακου
Από τον Δήμο Σούδας ανακοινώθηκε για τους κατοίκους της περιοχής ότι από την αποθήκη του Δήμου (πίσω από το παλαιό Δημαρχείο) διατίθεται ποντικοφάρμακο. Ημέρες και ώρες διάθεσης: Τρίτη και Πέμπτη: 12 μ. – 2 μ.μ.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Εκδήλωση για
την οικονομία
Ανοικτή συζήτηση με θέμα “Oικονομική κατοχή της χώρας: Αναγκαίο κακό ή προσχεδιασμένο έγκλημα;” διοργανώνει η κίνηση για ένα Λαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο, στην αίθουσα διαλέξεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Δυτικής Κρήτης (Νεάρχου 23), την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 8 μ.μ. Εισηγητές θα είναι ο Μαχαιρίδης Χρήστος, ο Ντουντουλάκης Κώστας και ο Φιλιππίδης Δημήτρης. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα υπάρχει έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας με έργα του Στάθη Σταυρόπουλου και έκθεση βιβλίου ιστορικού και πολιτικού περιεχομένου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα