Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων του “Αγροτικού Αυγούστου” ζητεί με επιστολή της προς τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, την 28η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και τον νομάρχη Χανίων, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων “Η ενότητα”.

Στην επιστολή που κοινοποιείται και στους βουλευτές του Νομού Χανίων και την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλίας Χαλακατεβάκης και ο γραμματέας Πέτρος Μάρακας, αναφέρεται χαρακτηριστικά:
“Λάβαμε και επίσημα πλέον το σχετικό έγγραφο της Νομαρχίας Χανίων, στο οποίο αναφέρεται η κατάργηση της εδώ και 11 χρόνια σημαντικότερης εκδήλωσης που γίνεται στην πόλη των Χανίων. Η εκδήλωση αυτή προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τα αγροτικά μας προϊόντα και αποτελεί μια οικονομική ανάσα για τους παραγωγούς και όχι μόνο του τόπου μας.
Η Ο.Α.Σ. Ν. Χανίων «Η ενότητα» καλεί έστω και την τελευταία στιγμή τους εμπλεκόμενους φορείς να ανακαλέσουν την απόφασή τους αυτή και να πραγματοποιηθεί η έκθεση, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στον ίδιο χώρο, γιατί αδυνατούμε να κατανοήσουμε πού και με ποιον τρόπο προσβάλλει και κάνει ζημιά στις αρχαιότητες.
Σας καλούμε και πάλι να αναθεωρήσετε την απόφασή σας αυτή γιατί θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τον Χανιώτικο λαό, ο οποίος την εκδήλωση αυτή την είχε αγκαλιάσει με πολλή αγάπη τόσα χρόνια τώρα”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα