Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ:

Την ανάγκη στελέχωσης του Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ τονίζει σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κέντρου ο νομάρχης Χανίων, Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Το μεγάλο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στον Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ γίνεται ακόμα πιο οξύ κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, λόγω των αυξημένων αναγκών κυρίως στον βόρειο άξονα του Νομού. Οι αυξημένες ανάγκες του Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων μας οδήγησαν το καλοκαίρι του 2009 στην επιτυχημένη λύση της φιλοξενίας 8 εργαζομένων στο ΕΚΑΒ από άλλες περιοχές της χώρας, με δαπάνη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων, σε συνεργασία με την περιφερειακή και την κεντρική διοίκηση του ΕΚΑΒ. Με τη συνεργασία αυτή πετύχαμε την κάλυψη της πλέον τουριστικής περιοχής των Χανίων στο βόρειο άξονα με ένα επιπλέον ασθενοφόρο. Δυστυχώς τη φετινή χρονιά, η γενικότερη οικονομική κατάσταση δεν μας επιτρέπει να επαναλάβουμε αυτή τη συνεργασία, όμως το πρόβλημα παραμένει οξύ όπως μου εξέφρασε το Δ.Σ. των εργαζομένων του Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010, σε συνάντηση που έγινε για το συγκεκριμένο θέμα μετά από αίτημα των εργαζομένων.
Κύριε πρόεδρε, ζητούμε τη δική σας παρέμβαση προκειμένου να στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό ο Τομέας Χανίων με μεταθέσεις υπαλλήλων από άλλες περιοχές, δεδομένου και του ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί από υπαλλήλους της Υπηρεσίας σας για μεταθέσεις στα Χανιά.
Αναμένοντας τις δικές σας ενέργειες”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα