Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΡΓΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΖΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έρθουν στα Χανιά για να συζητήσουν με τον ΑΟΧ διάφοροι ποδοσφαιριστές έλληνες και κοινοτικοί.
Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα σέντερ φορ, ένα ακόμα επιθετικό και ένα αμυντικό χαφ που είναι πιθανόν να αποτελέσουν μερικές από τις πρώτες μεταγραφές. Πάντως ειδικά ο ένας από αυτούς δείχνει να αποτελεί πολύ ηχηρό όνομα αφού είναι 23χρονος Σκοπιανός με βουλγαρικό διαβατήριο που έπαιζε σε ομάδα Α’ Εθνικής της Βουλγαρίας και την σεζόν 2009-10 πέτυχε 7 γκολ σε 18 συμμετοχές! Είναι μεσοεπιθετικός ύψους 1.77 και έχει συμμετοχές σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του FYROM με 8 συμμετοχές και 3 τέρματα στην U 21. Οπως καταλαβαίνεται πρόκειται για μία μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί θα προκαλέσει αίσθηση…
Για να μείνουμε στο θέμα του επιθετικού στους έλληνες εκτός των Τριχιά, Κίτσα επαφές υπήρξαν και με τον παλιό παίκτη του ΟΦΗ 30χρονο Νίκο Ιορδανίδη που φέτος πέτυχε 15 γκολ με την φανέλα της Αγ. Παρασκευής και ήταν 3ος στον νότιο όμιλο. Το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο είναι ότι προτιμάει να αγωνισθεί σε ομάδα του λεκανοπεδίου της Αττικής.
Οσον αφορά το θέμα της υπό σύσταση ΠΑΕ το σχήμα που θα προκύψει θα είναι πολυμετοχικό καθώς ήδη έχουν βρεθεί αγοραστές για τα 2/3 του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 300.000 ευρώ. Αυτά θα τα αγοράσουν ο βασικός χορηγός Ομιλος Μαμιδάκη (1/3) και τα μέλη της σημερινής διοικούσας Επιτροπής κατά ανάλογο ποσοστό ενώ στις υπόλοιπες μετοχές προτεραιότητα έχουν τα μέλη του συλλόγου. Θυμίζουμε βέβαια ότι πάντα στις ΠΑΕ ένα ποσοστό 10% ανήκει στον Ερασιτέχνη.
Οσον αφορά την επιλογή αθλητικού υλικού που θα ντύσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική γίνονται επαφές με διάφορες εταιρείες με προτεραιότητα πάντως στην Puma καθώς αποτελεί χορηγό της κατηγορίας.
ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΡΓΕΝΤΗΣ & ΤΖΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Και με τη… βούλα παίκτες του Πλατανιά μπορούν να θεωρούνται οι Μηνάς Τζανής (φωτ. δεξιά) και Κώστας Αργέντης (φωτ. αριστερά), οι οποίοι βρέθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στα γραφεία της νέας τους ομάδας, υπογράφοντας τα συμβόλαιά τους.
Ως εκ τούτου, διευθετήθηκε και η τελευταία τυπική εκκρεμότητα που υπήρχε για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άμεσα εντάσσονται στην οικογένεια του Πλατανιά. Τα συμβόλαιά τους είναι με ισχύ ενός χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί πως στις δηλώσεις που έκαναν αμέσως, αμφότεροι δήλωσαν ικανοποιημένοι για τη μεταγραφή τους στον Πλατανιά, εξέφρασαν ότι έχουν πολύ μεγάλη όρεξη να βοηθήσουν τη νέα τους ομάδα ενώ έθεσαν ως στόχο να μπορέσουν να την οδηγήσουν όσο ψηλότερα γίνεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ Η Γ.Σ.
ΤΗΣ ΕΠΑΕ Β’-Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ
Την Τετάρτη 7 Ιουλίου θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΠΑΕ Β’ – Γ’ Εθνικής με θέματα τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό, αλλά και τη συγκρότηση των ομίλων της Γ? Εθνικής.
Μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 14 Ιουλίου, ο “μαραθώνιος” ξεκινά στις 13:00 με την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της “μικρής” λίγκας, ώστε να εγκριθεί ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Ακολούθως θα πραγματοποιηθούν διαδοχικές Γενικές Συνελεύσεις των ΠΑΕ και ΤΑΠ του Βόρειου και του Νότιου Ομίλου της Γ? Εθνικής, με θέματα την εκλογή δύο μελών για το Δ.Σ. και δύο μελών για τη Γενική Συνέλευσης της Ένωσης, από κάθε Όμιλο.
Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, θα ακολουθήσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Β?-Γ? Εθνικής με θέμα τις τροποποιήσεις στο καταστατικό της.
Τέλος, στις 17:00 της ίδιας ημέρας, το νέο Δ.Σ. της πρώην ΕΠΑΕ θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα εκλέξει τη νέα του διοίκηση, δηλαδή τον πρόεδρο, τους τρεις αντιπροέδρους και την εκτελεστική επιτροπή
* Παραμένει το αδιέξοδο στην Σπάθα:
Παρότι κάποια άτομα από το Κολυμπάρι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να αναλάβουν την Σπάθα δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει το σωματείο και το οποίο καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή της ομάδας στο νέο περιφερειακό πρωτάθλημα.
* Ο Παπαδάκης νέος προπονητής στον Μινώταυρο:
Ο Βασίλης Παπαδάκης θα είναι ο νέος προπονητής στον Μινώταυρο στη θέση του Γιώργου Ξηράκη. Αλλωστε γνωρίζει αρκετά την ομάδα αφού υπήρξε βοηθός του Ξηράκη στο περιφερειακό. Η ανακοίνωση:
”Το Δ.Σ. του Α.Ο. Μινώταυρος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Παπαδάκη Βασίλη. Πιστεύουμε ότι το ήθος και η εργατικότητα του νέου μας προπονητή θα μας βοηθήσει στο επόμενο διάστημα να συνεχίσουμε την σταθερή και υγιή πορεία που έχουμε στο Κρητικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μέχρι πρότινος προπονητή μας Γιώργο Ξηράκη, για όσα προσέφερε τα προηγούμενα 5 χρόνια στο σύλλογο μας. Του ευχόμαστε στο επόμενο βήμα της καριέρας του κάθε επιτυχία και για μας θα είναι ένα ζωντανό κομμάτι στην ιστορία του συλλόγου μας”
* Γενική Συνέλευση Απόλλωνα:
Από τον ΑΠΣ Απόλλων καλούνται τα μέλη του την Τετάρτη 7 Ιουλίου και ώρα 8μμ στα γραφεία του συλλόγου στον Αγ. Ιωάννη για Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
– Την Κυριακή 4 Ιουλίου και ώρα 5.30μμ θα διεξαχθεί ο καθιερωένος αγώνας της τωρινής ομάδας με τους Παλαίμαχους στο γήπεδο Σούδας
– Εξάλλου στην λαχειοφόρο αγορά για το play stasion ο τυχερός αριθμός είναι ο 1444 που κατείχε ο κ. Κουτρούλης Βασίλης
* Γενική Συνέλευση Διγενή:
Από τον ΑΟ Διγενή καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του σε γενική συνέλευση με θέμα εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Η Γενική Συνέλευση θα γίνει το Σάββατο 21.00 στην λαϊκή βιβλιοθήκη Παλαιών Ρουμάτων.
Σε περίπτωση μη απαρτίας επαναληπτική συνέλευση στις 10 Ιουλίου Σάββατο την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
*Η κλήρωση του ΑΟ Περιβολίων:
Στην λαχειοφόρο αγορά του ΑΟ Περιβολίων ο τυχερός αριθμός που κερδίζει την TV των 32” σύμφωνα με την τελευταία κλήρωση (29-6) του Λαϊκού λαχείου είναι ο αριθμός 610.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, το πρότυπο σεμινάριο παιδικού ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου. Και όπως σημειώνουν από τον Σύνδεσμο: “Όλοι όσοι παρακολουθησαν τις εργασίες του, έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων για το περιεχόμενο και τη θεματολογία του, καθώς οι εισηγητές με πολύ διάθεση παρουσίασαν αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, ότι αφορά την προπονητική ανά ηλικία στο παιδικό ποδόσφαιρο, τους στόχους και  τη φιλοσοφία που πρέπει να υπάρχει αλλά και και την διατροφή, την ψυχολογία, τη διαιτησία, την παιδαγωγική. Οι προπονητές μέσα σε ένα σίγουρα κουραστικό διήμερο, αποκόμισαν πολλά ωφέλη και γνώσεις, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις, τόσο με τους καταξιωμένους εισηγητές, όσο  και μεταξύ τους. Τα ωφέλη είναι πολλά για όλους και σίγουρα θα μεταφερθούν στις ακαδημίες και στα παιδιά που αθλούνται μέσα σε αυτές. Το κέρδος πιστεύουμε πως θα είναι καλύτεροι προπονητές, σωστότερη άθληση για τα παιδιά, καλύτεροι ποδοσφαιριστές , σωστότεροι  φίλαθλοι και μακροπρόθεσμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Κοινή συνισταμένη και τελικό συμπέρασμα από όλους τους εισηγητές ήταν πως είναι αναγκαία η ύπαρξη κεντρικής στατηγικής και ενιαίου σχεδιασμού από την Ε.Π.Ο., σε καθορισμό ηλικιών, προπονητικού περιεχομένου και φιλοσοφίας, όπως ισχύει σε όλες τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, τον οποίο θα ακολουθούν όλοι όσοι ασχολούνται με το παιδικό ποδόσφαιρο. Τις επόμενες μέρες στην ενότητα ”Προπονητική” θα αναρτηθεί μέρος των θεωρητικών εισηγήσεων. Όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύνδεσμο για να παραλάβουν επιπλέον υλικό. Επίσης, τα Dvd με το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου, θα είναι έτοιμα σε λίγες μέρες και θα αναρτηθούν οι σχετικές λεπτομέρειες, στην ενότητα DVD στην αρχική σελίδα του site”.
Εξάλλου με άλλη ανακοίνωσή τους ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία του σεμιναρίου:
“Με την ολοκλήρωση των εργασιών του Πρότυπου Σεμιναρίου Παιδικού Ποδοσφαίρου, ο ΠΣΠΠ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή του, και συγκεκριμένα:
Την Ε.Π.Σ.Χανίων, υπό την αιγίδα της οποίας έγινε το σεμινάριο και με δικές της ενέργειες εξασφάλισε την αποδοχή της Ε.Π.Ο, τους συνδιοργανωτές Ν.Α.Χανίων, Δήμο Χανίων- Δ.Α.Ο.Χ., Δήμο Ελ.Βενιζέλου και τους χορηγούς: Super Market ”INKA”, Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, ΑΝΕΚ Lines,  ”Πέτρα Α.Ε.” Φλεμετάκης, Macron Creta, Κατσουλάκης ”Χρώματα”, Ταβέρνα ”Τα Νεώρια”, Tεχνοτύπ, Ταβέρνα ”Κουλουρίδης”, Camp Gerards, ”Cash & Carry” Μυλωνάκης.
Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όσους  παρακολούθησαν  τις εργασίες του σεμιναρίου προπονητές ή μη και οι οποίοι πιστεύουμε ότι παρά το βαρύ και κουραστικό αυτό 2ήμερο, ανταμείφθηκαν με το περιεχόμενο και τη θεματολογία των εισηγήσεων”. 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα