Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

Κίεβο
Εξοργισμένη είναι η ουκρανική αντιπολίτευση με την κίνηση του προέδρου της χώρας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος αγόρασε κοκαϊνη, μαριχουάνα και άλλα ναρκωτικά στο Ίντερνετ με στόχο να δείξει πόσο εύκολο είναι να προμηθευτεί κανείς παράνομες ουσίες.
“Ήθελα να δείξω πόσο εύκολα μπορεί κανείς να βρει ναρκωτικά στην Ουκρανία”, δήλωσε ο Γιανουκόβιτς, σύμφωνα με το γραφείο του. Η αστυνομία πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα για να καταπολεμήσει “το κακό που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο μεταξύ των ανηλίκων”, πρόσθεσε.
Η δυνατότητα να παραγγείλει κανείς “μια ολόκληρη ποικιλία ναρκωτικών” μέσω του Ίντερνετ δημιουργεί ερωτηματικά για το αν οι αξιωματούχοι -των εισαγγελέων συμπεριλαμβανομένων- κάνουν τη δουλειά τους, δήλωσε ο Γιανουκόβιτς.
Επικριτές επισήμαναν πως ακόμη κι ένας πρόεδρος παραβιάζει το νόμο όταν κανονίζει να αγοραστούν ναρκωτικά. Επίσης είναι γνωστό πως κάθε είδους προϊόντα μπορεί να βρεθούν εύκολα στο Ίντερνετ, γεγονός που καθιστά άσκοπο το αμφιλεγόμενο πείραμα του προέδρου, που αποκλήθηκε “Ελεγχόμενη Απόκτηση”, προσθέτουν.
Η αγορά ναρκωτικών τιμωρείται με ποινή κάθειρξης ως 10 ετών στην Ουκρανία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης. Τα ναρκωτικά καταστράφηκαν αμέσως αφού επιδείχθηκαν δημόσια, διευκρίνισε η ουκρανική προεδρία.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα