Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Τρομοκρατήθηκαν κάτοικοι και καταστηματάρχες στην περιοχή της Παρηγοριάς το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν ένα καλώδιο της ΔΕΗ κόπηκε και βρέθηκε στη μέση του δρόμου!
Κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν με τα Χανιώτικα Νέα, μιλώντας για “επικίνδυνες καταστάσεις”, καθώς το περιστατικό συνέβη σε ένα πολυσύχναστο δρόμο και θα μπορούσε ενδεχομένως να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή περαστικών και οδηγών. Σημειωτέον δε, πως στο σημείο που “προσγειώθηκε” το καλώδιο, λειτουργεί πρατήριο καυσίμων, γεγονός που σημαίνει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να πάρουν άσχημη τροπή.
Όπως ανέφερε στα Χ.Ν., ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή, “το καλώδιο ξαφνικά κόπηκε και κρεμάστηκε στην ταμπέλα επιχείρησης, πετώντας σπίθες. Ευτυχώς, δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή”. Η ανταπόκριση πάντως της ΔΕΗ ήταν άμεση, καθώς όπως ανέφεραν οι περίοικοι “το συνεργείο έσπευσε και αποκατέστησε τη βλάβη”.
Όπως σημειώνουν οι κάτοικοι, η συγκεκριμένη κολώνα της ΔΕΗ είχε προκαλέσει και πέρυσι αναστάτωση, όταν “έβγαζε συνεχώς σπίθες”. Το πρόβλημα λύθηκε όταν συνεργείο της ΔΕΗ προέβη σε καθαρισμό.
Από την πλευρά της η ΔΕΗ, κάνει λόγο για ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο λογικό ήταν να προκαλέσει φόβο στους κατοίκους. Το κέντρο βλαβών της Επιχείρησης πάντως, διαβεβαίωσε ότι “δεν υπήρξε κίνδυνος για τους κατοίκους και τους περαστικούς”.
Με αφορμή αυτό το περιστατικό, κάτοικος της περιοχής έθεσε και το περιβόητο θέμα της υπογειοποίησης των καλωδίων, επισημαίνοντας ότι “έχουμε γεμίσει καλώδια. Αν ήταν υπόγεια, δε θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα και δε θα αντικρίζαμε αυτό το αντιαισθητικό τοπίο”. Αυτονόητα πράγματα από δημότες και επισκέπτες της πόλης, που επί χρόνια δεν υλοποιούνται από τους αρμόδιους.
Π. Περ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα