Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ

Την απόκτηση του Μποτωνάκη ανακοίνωσε ο ΑΟ Χανιά χθες και αυτή είναι η εύτερη μεταγραφή μετά τον Ανυφαντάκη. Ο παίκτης που ανήκε στην Κορωνίδα αγωνίσθηκε με επιτυχία πέρυσι στον Ακρίτα και μάλιστα ψηφίστηκε στην καλύτερη 11άδα, από τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων του περιφερειακού.
Ο 21χρονος υψηλόσωμος αμυντικός αγωνίσθηκε με την φανέλα του Ακρίτα σε 27 αγώνες και πέτυχε και 3 γκολ όλα με κεφαλιές.
Λόγω του ότι ο Σταύρος Πάτερος με τον Γιάννη Μαρκάκη βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες εκτός Κρήτης νέες μεταγραφές πιθανόν να ανακοινωθούν το Σαββατοκύριακο ενώ ο Ζόραν Ζλατκόφσκι αναμένεται μέχρι μεθαύριο Δευτέρα στα Χανιά. Η ανακοίνωση για τον Μποτωνάκη:
“Παίκτης του ΑΟ Χανιά είναι ο νεαρός αμυντικός Νίκος Μποτωνάκης. Ο Μποτωνάκης αποκτήθηκε από την ομάδα της Κορωνίδας και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για 2 χρόνια. Την περσυνή περίοδο αγωνίσθηκε με επιτυχία στο περιφερειακό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ακρίτα. Η απόκτηση του εντάσσεται στην προσπάθεια της ομάδας για ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού της και με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τα Χανιά”.
* Ο Λιναράκης νέος πρόεδρος στον Διαγόρα:
Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έγιναν στις 7/7 στον ΑΟ Διαγόρας Νιο Χωριού το νέο Δ.Σ. που προέκυψε συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: πρόεδρος Λιναράκης Μανώλης, αντιπρόεδρος Σπανουδάκης Γιάννης, γενικός γραμματέας Βαλαδάκης Αντώνης, ειδικός γραμματέας Παντελάκης Νίκος, ταμίας Λιναράκης Κων/νος, σύμβουλος Πετράκης Λευτέρης και γεν. αρχηγός Λυγεράκης Στέλιος. Αναπληρωματικοί: Μαρκογιαννάκης Μανώλης, Μαρκογιαννάκης Νίκος, Λουγιάκης Ευστράτιος.
* Γενική Συνέλευση Διγενή:
Από τον ΑΟ Διγενής καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του σε επαναληπτική γενική συνέλευση με θέμα εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει σήμερα Σάββατο 10 Ιουλίου (9μμ) στη λαϊκή βιβλιοθήκη Παλαιών Ρουμάτων.
Η γιορτή της Ακαδημίας του Μινώταυρου
Πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο του Μινώταυρου η τελετή λήξης της Ακαδημίας της ομάδας των Μουρνιών. Με την ευκαιρία αυτή το ΔΣ του ΑΟ Μινώταυρος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον χειρούργο ορθοπεδικό Σφυράκη Γιάννη (διακρίνεται στην φωτό δεξιά του προπονητή Β. Παπαδάκη) και την διαιτολόγο – διατροφολόγο Ελληνικάκη Ρίτα (την παλιά πρωταθλήτρια της ποδηλασίας που διακρίνεται αριστερά του προέδρου Γ. Βεργάκη) που ήταν οι ομιλητές και έδωσαν συμβουλές και έντυπο υλικό στους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους για την σωστή διατροφή και την πρόληψη από τραυματισμούς ειδικά τώρα κατά την περίοδο των θερινών διακοπών. Ευχαριστεί επίσης τον αντινομάρχη Χανίων Φραγκάκη Εμμανουήλ και την δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ελευθέριου Βενιζέλου Χαριτάκη Στέλλα (διακρίνονται δεξιά του Προέδρου) για την παρουσία τους. “Πάνω από όλα ευχαριστούμε όμως τους γονείς και τους μικρούς αθλητές ποδοσφαιριστές μας για την συνεργασία και την καλή σχέση που είχαμε κατά την διάρκεια της σεζόν που πέρασε. Τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε κοντά τους με μεράκι, όρεξη και προγραμματισμό για να αναπτύξουμε όλοι μαζί την Ακαδημία μας και να προσφέρουμε άθληση, χαρά, υγεία, κοινωνικοποίηση και στόχους στους μικρούς αθλητές μας. Τους ευχόμαστε ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές με υγεία! Ακόμα ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλα τα σωματεία, τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές και την ΕΠΣ Χανίων όπως και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων και της Κρήτης!” καταλήγει η ανακοίνωση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα