Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Συμφώνησε ο Ιμπαγάσα
Αθήνα
Σε συμφωνία με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, φαίνεται ότι ήρθε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς πληροφορίες απο την Αθήνα αναφέρουν πως ο Αργεντίνος άσος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα, για να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών, έναντι 950.000 ευρώ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Κερίτης και Αγρίμια κατέκτησαν 21 μετάλλι
Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το 15ο πρωτάθλημα παγκρατίου αθλήματος στις 3-4/7/2010 από την Ελληνική ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος (Ε.Ο.Π.Α) επίσημη και αναγνωρισμένη ομοσπονδία από τη Γ.Γ.Α.
Το παραπάνω πρωτάθλημα διοργανώθηκε στην Αθήνα στο δήμο άνω Λιοσίων, στο ολυμπιακό κέντρο πάλης, το οποίο τιμητικά μετονομάστηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, «Παγκράτιο στάδιο μαχητικών αθλημάτων»
Από τα Χανιά έλαβαν μέρος οι Α.Π.Σ. Κερίτης Χανίων & Αγρίμια Κισάμου με αποστολή 20 αθλητών και συνοδεία του προπονητή Δημήτρη Μαρινάκη, του γεν γραμματέα του συλλόγου κ. Αναγνωστόπουλο Νεκτάριο και της Δήμητρας Γλαρίτη μέλος του δ. σ. του συλλόγου.
Οι αθλητές που έλαβαν μέρος και στα τρία αγωνίσματα (παλαίσματα, πολυδάμα, και ελεύθερο παγκράτιο), κατάφεραν μέσα από πραγματικά πολυάριθμες κατηγορίες να αποσπάσουν 21μετάλλια (5 χρυσά, 11αργυρά και 5 χάλκινα) και είναι οι:
Παλαίσματα:
Μπαριωτάκη Ανέτα – Σφακιανάκη Κορίνα 1η θέση
Χουδαλάκη Αρετή – Τζαγκαρακη Μαρία 2η θέση
Μανιουδάκη Κων/να-Φοβάκη Ιωάννα 2η θέση
Λιμογιάννης Σωτήρης ? Πετρουλάκης Θανάσης 2η θέση
Πετρουλάκης Αθανάσιος ? Μανιουδάκη Κων/να 2η θέση
Νικολουζάκη Γεωργία ? Μπόζης Γεωργιος 3η θέση
Χαρτζουλάκη Ειρήνη ? Τζαγκαρακη Μαρία 3η θέση
Σημαντηράκη Βάσω-Αλυσσανδράκη Κάλια 3η θέση
Αναγνωστόπουλος Νικόλαος ? Αναγνωστοπούλου Βαγγελιώ 3η θέση
Πολυδάμας
Ανδρών: 2η θέση (Μαρινάκης Δημήτρης, Μπιτσαξής Δημήτρης, Τσακαλίδης Κώστας, Πυροβολάκης Τάσος)
Μεικτό: 2η θέση ασημένιο μετάλλιο (Νικολουζάκη Γεωργία, Μπιτσαξής Δημήτρης, Μαρινάκης Δημήτρης, Πυροβολάκης Τάσος)
Ελεύθερο Παγκράτιο: Νικολουζάκη Γεωργία 1η θέση, Μπόζης Γιώργος 1η θέση, Αναγνωστόπουλος Νικόλαος 1η θέση, Λιμογιάννης Σωτήρης 1η θέση, Φοβάκη Ιωάννα 2η θέση, Τζαγκαρακη Μαρία 2η θέση, Χουδαλάκη Αρετή 2η θέση, Κατσιφαράκη Γεωργία 2η θέση, Δερουκάκης Παναγιώτης 3η θέση, Μανιουδάκη Κων/να 3η θέση
Επίσης οι: Γεωργακάκης Γιώργος , Μαστοράκης Γιάννης Σφακιανάκης Γρηγόρης, οι οποίοι κατέκτησαν 4η θέση στα παλαίσματα ανδρών οι δύο πρώτοι, και ο τρίτος στο μεικτό με τη Χουδαλάκη Αρετή, με πολύ δυναμική παρουσία αλλά χωρίς να ανέβουν στο βάθρο.
Ο προπονητής Δημήτρης Μαρινάκης συγχαίρει τους αθλητές (αλλά και τους γονείς τους) για τις επιτυχίες τους και τους υπενθυμίζει την επόμενη διοργάνωση, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ζιου-ζιτσου στη Βοσνία στο οποίο θα λάβουν μέρος από τους συλλόγους περίπου 10 αθλητές.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Η Καλογεροπούλου
τρίτη στον κόσμο!
Σπουδαία διάκριση για τον ΝΟ Χανίων αποτελεί η κατάκτηση από την αθλήτρια του Στέλλα Καλογεροπούλου του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νεανίδων.
Η Καλογεροπούλου ήταν 3η στα 800 μ. επιφάνειας με 7.29.00 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Μαγιόρκα της Ισπανίας. Περισσότερα σε επόμενο φύλλο μας.
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
Αγώνας στους Αγ. Αποστόλους
Διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας ΜΤΒ διοργανώνει σήμερα ο Α. Ο. Κύδων στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων (εντός του Άλσους), με ώρα εκκίνησης στις 5μμ. Περιλαμβάνει τις ηλικιακές κατηγορίες παμπαίδων (αγώνας διάρκειας 25?), μίνι μεγάλα (15?) και μίνι μικρά (επίσης 15?). Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα