Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΦΟΔΕΛΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες η Αστυνομία στην Κρήτη λόγω του απροσδόκητου χαμού ενός 27χρονου ειδικού φρουρού, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) Αποκορώνου. Ο άτυχος Γιώργος Καρακάκης  βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, εξετράπη και προσέκρουσε με δύναμη στις προστατευτικές μπάρες.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8.40 χθες το πρωί στην εθνική οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου, στο ύψος της χωματερής του Φόδελε.
Δυστυχώς το προστατευτικό κράνος που φορούσε δεν του έσωσε τη ζωή. Αν και εξωτερικά δεν έδειχνε να φέρει χτυπήματα, εκτιμάται ότι ο θάνατος του οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου. Αυτόπτες μάρτυρες πάντως ανέφεραν ότι ο δρόμος ήταν καθαρός και δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος. Εκτιμάται ότι ο άτυχος ειδικός φρουρός είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα προκειμένου να φθάσει εγκαίρως στην εργασία του. Φαίνεται πάντως ότι η μηχανή σύρθηκε σε μεγάλη απόσταση στο οδόστρωμα. Τη θλίψη του εξέφρασε ο διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου Μανώλης Χαλκιαδάκης, ο οποίος τόνισε ότι είναι το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώνεται από το Μάιο στο Ηράκλειο.
Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τόσο οι συνάδελφοι του όσο και ο διοικητής του υπέστησαν σοκ, ενώ όλοι σκέφτονταν ποιος θα αναλάβει να ενημερώσει τους στενούς συγγενείς του 27χρονου.
Ο άτυχος νέος είχε μπει στο σώμα των ειδικών φρουρών το 2009. Κατάγεται από τη βόρεια Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες είχε χάσει τον πατέρα του. Ο 27χρονος διέμενε στο Ρέθυμνο. 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα