Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ

Την αποθέωση από τους φιλάθλους της ΑΕΚ γνώρισε χθες το απόγευμα κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.
Ο Σενεγαλέζος αφίχθη συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Αδαμίδη και δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο σταθμό στην καριέρα του.
«Είμαι ικανοποιημένος από την θετική εξέλιξη της υπόθεσης. Είμαι ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ με την φανέλα της ΑΕΚ. Έχω μείνει έκπληκτος με την υποδοχή του κόσμου και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντιόπ.
Ικανοποιημένος από το αίσιο τέλος της μεταγραφής παρουσιάστηκε κι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, που το ταξίδι του στην Αγγλία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στον… γάμο του Σενεγαλέζου με την Ένωση και τόνισε: «Αργήσαμε λίγο, αλλά τελικά τον κλείσαμε. Είμαι ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Με ενότητα η ΑΕΚ μπορεί να πάει ψηλά».
Ο Ντιόπ θα υποβληθεί στη συνέχεια στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετά θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.
Μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες, τότε θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα