Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “ΜΙΚΡΩΝ”

Εντυπωσιακή παρουσία είχαν οι ποδηλάτες-ποδηλάτριες των τριών χανιώτικων σωματείων που μετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου εφήβων-νεανίδων-παίδων-κορασίδων, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες στην Αττική, κατακτώντας συνολικά 9 μετάλλια.
Σίγουρα ξεχώρισε η ομάδα του Ο.Α. Σούδας, που αγωνίστηκε μόνο στις “μικρές” κατηγορίες, αφού πήρε την 1η θέση και στα δυο αγωνίσματα των παίδων, ενώ είχε συνολική συγκομιδή 4 μεταλλίων. Συγκεκριμένα, στην ατομική χρονομέτρηση ο Παναγιώτης Καραμπινάκης πήρε το χρυσό μετάλλιο, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των κορασίδων, 3η κατετάγη η Ελπίδα Βερναδάκη. Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων διεξήχθη η αντοχή, όπου 1ος τερμάτισε ο Στέλιος Φαραντάκης και 2ος ο Π. Καραμπινάκης.
Τέσσερα μετάλλια πήρε και ο Τάλως/ΑΝΕΚ Lines, που εκπροσωπήθηκε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ο Παναγιώτης Χατζάκης αναδείχθηκε νικητής στην αντοχή εφήβων και ήταν 3ος στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ δυο φορές ανέβηκε στο βάθρο των νεανίδων και η Ελευθερία Κανδυλάκη, αφού κατέλαβε τη 2η θέση στο χρονόμετρο και την 3η στην αντοχή.
Τέλος, χρυσό μετάλλιο για τον Α.Ο. Κύδων (που μετείχε σε τρεις κατηγορίες) πήρε η Ελένη Παπαδερού, στην ατομική χρονομέτρηση νεανίδων.
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΟΥΝΤΕΝ ΜΠΑΪΚ: Στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων ο Α. Ο. Κύδων διοργάνωσε προχθές διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας μάουντεν μπάικ (ΜΤΒ), ο οποίος περιελάμβανε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (παμπαίδων, μίνι μεγάλα, μίνι μικρά) και αγωνίστηκαν αθλητές-τριες των τριών χανιώτικων σωματείων.
Νικητής στα μίνι μεγάλα αναδείχθηκε ο Φίλιππος Στρογγυλάκης (φωτ. 1), στους παμπαίδες ο Κώστας Καλαϊτζάκης (φωτ. 2), ενώ στα μίνι μικρά κέρδισε ο Μανώλης Ορφανουδάκης και οι τρεις ποδηλάτες του Κύδωνα.
Αναλυτικότερα οι δυο προαναφερόμενες διοργανώσεις στο αυριανό φύλλο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα