Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ραγδαίες μεταγραφικές εξελίξεις στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς μετά το “κόλπο γκρόσο” με τον Βασίλη Σπανούλη που ανακοινώθηκε αργά προχθές το βράδυ, ο Τζος Τσίλντρες πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο NBA και στους Φοίνιξ Σανς.
Ο «Τσίλι» αποδέχθηκε την πρόταση των Σανς και θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας έναντι 34 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το μόνο που μένει πλέον είναι να διευθετηθούν ορισμένα τυπικής φύσεως ζητήματα και να αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό. Τη θέση του θα πάρει ο Ρόμεν Σάτο με τον οποίο έχει επέλθει προφορική συμφωνία και ο Ολυμπιακός τον έχει στην…. αναμονή εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.
Αυτό το οποίο γίνεται πλέον φανερό είναι ότι ο Ολυμπιακός σιγά – σιγά καλύπτει τις τρύπες του και ήδη έχει πραγματοποιήσει τρεις μεταγραφές ουσίας αλλά και εντυπωσιασμού.
Με τον Σπανούλη ουσιαστικά γέμισε την περιφέρεια του, έχει μία πανίσχυρη τριάδα στα γκαρντ (Παπαλουκάς, Τεόντοσιτς και Σπανούλης) με μπακ απ τον Κώστα Σλούκα, ενώ με τον Νίλσεν πρόσθεσε ένα καλό εργαλείο στη φροντ λάιν και με τον Σάτο απέκτησε ένα παίκτη ευρωπαϊκής νοοτροπίας.
Ο πρώην άσος της Σιένα μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο από τον Τσίλντρες και αυτό διότι είναι γνώστης της ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Λαμβάνει πολύ λιγότερα χρήματα και το πιθανότερο -κακά τα ψέματα- είναι να αποδειχτεί πολύ περισσότερο ουσιαστικός.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα