Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ANΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΙΣΑΜΟΥ:
Προκριματικές εκλογές στην Κίσαμο

Κάλεσμα συμμετοχής στις προκριματικές εκλογές που θα γίνουν στον Δήμο Κισάμου απευθύνει με χθεσινή της ανακοίνωση η Ανεξάρτητη Κίνηση Κισάμου, που φέρει την υπογραφή του δημοτικού συμβούλου Κισάμου, Στέλιου Κουνελάκη.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η Ανεξάρτητη Κίνηση Κισάμου συμμετείχε σε όλες τις ανοιχτές συγκεντρώσεις και προσπάθησε πραγματοποιώντας πολλούς κύκλους επαφών να συμβάλει στο αυτονόητο, τη συνεργασία των αυτοδιοικητικών δυνάμεων της Κισάμου σε μία περίοδο οικονομικής και πολιτικής φτώχειας.
Συνεργασία δεν σημαίνει απλά συνύπαρξη ανθρώπων, αλλά την συνεργασία ανθρώπων πάνω σε συγκεκριμένες αρχές και συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Πολλοί μας κατηγόρησαν ότι λόγω της μικρής δύναμης μας (27% στις προηγούμενες εκλογές) προσφεύγουμε σε συνεργασίες.
Αν ισχύει γιατί αυτοί που αισθάνονται ισχυροί, δεν θέλουν η ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου να γίνει από τους ίδιους τους δημότες ή μήπως φοβούνται την κρίση των πολιτών; Άλλοι πάλι φοβούνται ότι οι εκλογές αυτές μπορούν να κατευθυνθούν από ομάδες εκλογικών συμφερόντων και να αλλάξουν την πραγματική εικόνα. Ο πολίτης έχει αποδείξει ότι όταν του δίδεται η ευκαιρία να επιλέξει ελεύθερα ξεπερνάει μηχανισμούς και εκλογικά συμφέροντα.
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Κισάμου θα είναι παρούσα σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία. Από την αρχή είμαστε υπέρ της ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου από τους δημότες. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στους Κισαμίτες και δεν φοβόμαστε να θέσουμε τον εαυτό μας στην κρίση τους. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα εμείς θα το σεβαστούμε και θα εργαστούμε με όλες τις δυνάμεις μας ώστε η Ανεξάρτητη Συνεργασία Δήμου Κισάμου βγει νικήτρια στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010.
Καλούμε όλους τους δημότες και δημοτικές παρατάξεις, οι οποίοι συμφωνούν στις αρχές της συνεργασίας, να δηλώσουν συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία έως τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και ώρα 10 μ.μ. στον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής κ. Μιχάλη Τουλουπάκη, νομαρχιακό σύμβουλο, ώστε η Κίσαμος να βγει δυνατή και ενωμένη.
Επίσης, καλούμε όλους τους Κισαμίτες να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογή του υποψηφίου δημάρχου. Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010. Θέλουμε και ο τελευταίος Κισαμίτης να έχει τον πρώτο λόγο για την Κίσαμο. Θέλουμε η τοπική αυτοδιοίκηση να γίνει υπόθεση την δημοτών. Θέλουμε να κάνουμε πράξη τη συμμετοχή και την αξιοκρατία».

ΣΗΜΕΡΑ
Στα Χανιά η Αλέκα Παπαρήγα
Στα Χανιά θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα η οποία θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στον δημοτικό κινηματογράφο: “Κήπος” στις 8.30 το βράδυ.
Αναλυτικά το πρόγραμμά της είναι το ακόλουθο:
10:00 Περιοδεία ? ομιλία στο εργοστάσιο ανακύκλωσης ? κομποστοποίησης απορριμμάτων νομού Χανίων
12:30 Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο “Κάλλιστον”
20:30 Πολιτική συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο Χανίων (χώρος δημοτικού κινηματογράφου.

ΣΤΟ ΣΔΕ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ
Τελετή αποφοίτησης

Τελετή αποφοίτησης – ημερίδα ευαισθητοποίησης του Παραρτήματος Κολυμπαρίου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Χανιών θα γίνει αύριο Πέμπτη 15 Ιουλίου και ώρα 19:30 στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κολυμπαρίου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης διαμορφώνεται ως εξής:
19:30 Χαιρετισμός Διευθύντριας του ΣΔΕ Χανίων
19:45 Παρουσίαση Εκδηλώσεων Σχολικού Έτους 2009-2010
20:00 Απονομή Βεβαιώσεων προγραμμάτων ΚΕΕ Χανίων στους εκπαιδευομένους του παραρτήματος Κολυμβαρίου
20:15 Απονομή Απολυτήριων Τίτλων Εκπαιδευομένων Β΄ Κύκλου
20:40 Απονομή Αξιολογήσεων Εκπαιδευομένων Α΄ Κύκλου
Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει κέρασμα.

ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Υποβολή αιτήσεων

Από τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων ανακοινώνεται η Υποβολή αιτήσεων για εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής όλων των κλάδων, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων καλούνται οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης όλων των κλάδων να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2010-2011 για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου HYPERLINK “http://www.minedu.gov.gr” www.minedu.gov.gr και HYPERLINK “http://dide.chan.sch.gr/” http://dide.chan.sch.gr/
Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων ορίζεται μέχρι από 13-07-2010 και 21- 07- 2010. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 28210 47139.

Αριστεία Γ? Λυκείου
Γ.Ε.Λ. Παλαιόχωρας

1 Κλεινάκη Σοφία Γεωργίου 19,6
2 Παπαδογκωνάκη Σοφία Ιωάννου 18,8
Η Διευθύντρια
Περάκη Πελαγία

ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ
Συνεχίζονται οι εγγραφές

Οι εγγραφές μαθητών στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Εκκλησιαστικό Λύκειο Χανίων έχουν ξεκινήσει και θα συνεχιστούν έως τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ οι μετεγγραφές από άλλα σχολεία μπορούν να γίνονται μέχρι και τον Μάρτιο. Για όλο το καλοκαίρι, το σχολείο θα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη από 9 π.μ. έως 1 το μεσημέρι. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2821044475, 6977916412 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση HYPERLINK
“mailto:elkriti@otenet.gr” elkriti@otenet.gr

ΣΤΗΝ “ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ” ΑΘΗΝΩΝ
Φιλοξενία φοιτητών
από την Κρήτη

Φιλοξενία σε 180 Κρητικούς φοιτητές – σπουδαστές θα παρέχει φέτος η “Κρητική Εστία” της Αθήνας, όπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του Δ.Σ. του Πνευματικού Ιδρύματος. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση σημειώνεται για τους Κρητικούς που θα σπουδάσουν στην Αττική ότι στα δύο κτήρια του ιδρύματος στο Παγκράτι κατά τη σπουδαστική χρονιά 2010-2011 μπορούν να φιλοξενηθούν 180 φοιτητές – σπουδαστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Ακόμα τονίζεται:
“Μετά την πρόσφατη ανακατασκευή του πρώτου κτηρίου στην οδό Στράβωνος, η διαμονή των φοιτητών πραγματοποιείται σε μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, παρέχοντας τους όλα τα δυνατά εφόδια και ανέσεις που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν και αναβαθμίσουν το επίπεδο των σπουδών τους.
Αιτήσεις υποβάλλονται στην Κρητική Εστία μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2010.
Εντυπα των αιτήσεων μπορείτε να προμηθευτείτε από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.kritikiestia.gr
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 7213321″.
?
ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ
Γαλάζιες σημαίες σε
παραλίες στο Ακρωτήρι

Ο Δήμος Ακρωτηρίου θα αναρτήσει και φέτος τις γαλάζιες σημαίες στις 16 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, στις παραλίες Αγίου Ονουφρίου, Καλαθά και Σταυρού ως εξής: 18:30 παραλία Αγίου Ονουφρίου, 19:15 παραλία Καλαθά, 20:00 παραλία Σταυρού.
?
ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Εξετάσεις για
άδεια ταξί

Από την Δ/νση  Μεταφορών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων γνωστοποιείται στους ενδιαφερόμενους ότι εξετάσεις για Ειδική άδεια οδήγησης (ΤΑΧΙ) θα διεξαχθούν στα γραφεία της Υπηρεσίας μας,  Νεροκούρου 30, στις 28-7-2010 στις 10π.μ.
Η Υπηρεσία θα δέχεται δικαιολογητικά έως την  Παρασκευή 23-7-2010.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
“Να απομακρυνθεί
η βάση της Σούδας”
Την απομάκρυνση της αμερικανονατοϊκής βάσης από τη Σούδα ζητά για ακομα μία φορά η “Επιτροπή κατά των βάσεων και της εξάρτησης”, με αφορμή καταγγελίες κατοίκων τις παλιάς πόλης που δημοσιεύθηκαν στις 12-7-2010 στα “Χανιώτικα νέα” και έκαναν λόγο για προκλητική συμπεριφορά μεθυσμένων Αμερικανών στρατιωτών.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή αναφέρει: “Για άλλη μια φορά καταγγέλθηκε στον τοπικό Τύπο (12-7-2010) από κατοίκους της παλιάς πόλης η προκλητική συμπεριφορά μεθυσμένων Αμερικανών στρατιωτών το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η «Επιτροπή κατά των βάσεων και της Εξάρτησης» και άλλοι φορείς της πόλης μας έχουν καταγγείλει πολλές φορές και καταγγέλλουν τη συμπεριφορά στρατού κατοχής που επιδεικνύουν οι αμερικανονατοϊκοί, όταν κυκλοφορούν στην πόλη μας. Η ύπαρξη και λειτουργία των αμερικανο-νατοϊκών βάσεων στη Σούδα και στο Ακρωτήρι, εκτός των άλλων, αποτελούν πηγή ρύπανσης, πολιτιστικής υποκουλτούρας και κινδύνων για την υγεία των κατοίκων της περιοχής. Καμιά οικονομική ανάσα δεν πρόκειται να αποφέρουν οι αμερικανο-νατοϊκοί ράμπο στην περιοχή, όπως κατά καιρούς διατυμπανίζουν οι τοπικοί παράγοντες (βουλευτές, νομάρχες, δήμαρχοι κ.λπ.).
Το παλλαϊκό αίτημα για ξεπέταγμα των βάσεων από τον τόπο μας γίνεται όλο και πιο επίκαιρο. Στις μέρες μας τα νέα πολεμικά σενάρια είναι έτοιμα στα συρτάρια των γερακιών του πολέμου [μετά το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τον Καύκασο, η Β. Κορέα(;), τα Βαλκάνια(;), η Ανατολική Μεσόγειος(;)]. Οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί όσο οξύνονται τόσο προετοιμάζουν το έδαφος για να ανάψουν νέες φωτιές και να σπείρουν τον όλεθρο. Στους καιρούς της κρίσης, για έναν λόγο παραπάνω, οι καπιταλιστές – ιμπεριαλιστές δεν λογαριάζουν τις ανθρώπινες ζωές, παρά μόνο τα κέρδη και την κυριαρχία τους. Το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ αναγορεύει τη λυκοσυμμαχία σε «προστάτη των λαών απ? την τρομοκρατία, μέχρι τις κλιματικές αλλαγές και τις κοινωνικές εκρήξεις», δηλαδή σε προστάτη των αμερικανο-νατοϊκών συμφερόντων όπου γης. Οι βάσεις χρησιμοποιούνται μόνιμα ενάντια στους γειτονικούς λαούς. Πρόσφατα είναι τα κοινά γυμνάσια Ελλάδας – Ισραήλ και οι πολεμικές επιχειρήσεις ενάντια στο Αφγανιστάν κ.λπ. Είναι δεδομένη και δηλωμένη η υποτακτικότητα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά και όλων των πολιτικών εκφραστών της ξενόδουλης αστικής τάξης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον λαό και τη χώρα. Η «Επιτροπή κατά των βάσεων και της εξάρτησης» θεωρεί ότι μαζί με τους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας στη ζωή και στη δουλειά, ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που μας επιβάλλουν το ΔΝΤ, ΕΕ και αστικά κόμματα, είναι επιτακτική ανάγκη να ξαναβγεί πλατιά και μαζικά το αντιιμπεριαλιστικό – αντιβασικό κίνημα στους δρόμους”.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΠΗΝ
Καταγγελία για απολύσεις
Καταγγελία για απολύσεις δημοσιογράφων από ΜΜΕ της Κρήτης έκανε χθες η Ενωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΠΕΗΝ). “Δύο συνάδελφοι, που για χρόνια είχαν καταθέσει την ψυχή τους στα Μέσα, που εργάζονταν και που ουδέποτε είχαν δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά τους, αντιμετώπισαν το αποκρουστικό πρόσωπο της εργοδοσίας. Πρόκειται για την Ελένη Βακεθειανάκη, μέλος της Ένωσής μας, που για χρόνια ήταν η «σημαία» του πολιτιστικού ρεπορτάζ της εφημερίδας η «Τόλμη» και για τη ρεπόρτερ της «Νέας Κρήτης», Νίκη Ρωμανάκη”, σημειώνει.

ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Συζήτηση για μεταφορά
της λαϊκής στη Μίνωος
Ο “Αγροτικός Αύγουστος” και η μεταφορά της λαϊκής αγοράς στη Μίνωος θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου Χανίων σήμερα Τετάρτη στις 8 το βράδυ. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι συγκεκριμένα, η μεταφορά της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου από τον αύλειο χώρο του Νομαρχιακού Μεγάρου στις οδούς Νικ. Φωκά και Μίνωος, η έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις ? Τεχνικά Αγροτικών Δρόμων στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ιναχωρίου – Βελτίωση οδών στο Δημ. Δ/σμα Βάθης (Χρυσοσκαλίτισσα) στο Ν. Χανίων», , η διοργάνωση του κύκλου εκδηλώσεων «Αγροτικός Αύγουστος 2010» κ.α.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ
“Ψηφιακός Δήμος και
Διοικητική Μεταρρύθμιση”
Με τη συμμετοχή του Δήμου Χανίων, πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου στην Ερμούπολη της Σύρου, το επιστημονικό σεμινάριο με θέμα «Ψηφιακός Δήμος και Διοικητική Μεταρρύθμιση», το οποίο διοργάνωσε η Ομάδα για την Τεχνολογική, Οικονομική και Στρατηγική Ανάλυση της Κοινωνίας της Πληροφορίας του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Ειδικότερα, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Φωτεινής Σηματοδότησης, Ηλεκτροφωτισμού, Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων κ. Γαβριήλ Μαρινάκης, πραγματοποίησε στην θεματική ενότητα «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς πολίτες και επιχειρήσεις», εισήγηση με τίτλο «Η αξιοποίηση των Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών του Δήμου Χανίων», μεταφέροντας την τεχνογνωσία του Δήμου Χανίων, και στον αδελφοποιημένο με τα Χανιά, Δήμο Ερμούπολης.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΙΚΑ
Φωτεινή σηματοδότηση
Από το τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης, Ηλεκτροφωτισμού, Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων, ανακοινώνεται ότι η φωτεινή σηματοδότηση του κόμβου Κ. Καραμανλή, μπροστά από τα γραφεία- ιατρεία του ΙΚΑ , θα τεθεί σε λειτουργία σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου και ώρα 12.30 μ.μ.

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΤΙΕ
Διακοπή κυκλοφορίας
Από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης ? Ηλεκτροφωτισμού ? Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι λόγω έργων αποχέτευσης, διακόπτεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στην οδό Ποτιέ, από τη συμβολή της με την οδό Τσουδερών μέχρι την συμβολή της με την οδό Σήφακα, αύριο Πέμπτη 15 Ιουλίου από 7 π.μ. έως 6 μ.μ.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους παράπλευρους δρόμους.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Συνεδρίαση για
τον “Αγροτικό Αύγουστο”
Σε εξέλιξη ήταν έως αργά χθες τη νύχτα συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ). Ενα από τα θέματα αφορά την έκθεση “Αγροτικός Αύγουστος”. Το ΚΑΣ επρόκειτο να λάβει απόφαση για το αν θα επιτρέψει ή όχι την πραγματοποίηση της έκθεσης στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
Επίθεση σε
ειδικούς φρουρούς
ΡΕΘΥΜΝΟ
Επίθεση δέχθηκαν χθες τα ξημερώματα άνδρες του ΤΑΕ Μυλοποτάμου, από δύο νεαρούς όταν επιχείρησαν να ελέγξουν το όχημα που επέβαιναν, το οποίο ήταν παρκαρισμένο μέσα στη μέση του κεντρικού δρόμου στο Πέραμα του Δήμου Γεροποτάμου.
Οι δυο νεαροί από τα Λιβάδια, 20 και 23 ετών συνελήφθησαν για αντίσταση, εξύβριση και σωματικές βλάβες σε βάρος ειδικών φρουρών.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα όταν άνδρες του ΤΑΕ κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν ένα όχημα σταθμευμένο στη μέση της κεντρικής οδού του Περάματος.

ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ξυλοδαρμός υπαλλήλου
της ΔΕΗ για έναν έλεγχο
Ένας υπάλληλος της ΔΕΗ ξυλοκοπήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μπαλί του Δήμου Γεροποτάμου επειδή πήγε να αφαιρέσει μετρητή από σπίτι, το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, έκλεβε ρεύμα!
Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε η ΔΕΗ ο δράστης είχε τροποποιήσει το μετρητή ρεύματος στο σπίτι του με αποτέλεσμα να μπορεί να καταναλώνει ρεύμα απεριόριστα και να μην καταγράφεται από τον μετρητή.
Έτσι χθες το απόγευμα ο υπαλλληλος της ΔΕΗ πήγε στο συγκεκριμένο σπίτι για να ελέγξει τον μετρητή και να τον αφαιρέσει εφόσον διαπίστωνε παρανομία. Ωστόσο ο 42χρονος ιδιοκτήτης μαζί με έναν ακόμη 38χρονο εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν τον υπάλληλο με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες και να τον εξαναγκάσουν να εγκαταλείψει τον έλεγχο και να φύγει.
Το συμβάν καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές και άνδρες του ΤΑΕ Μυλοποτάμου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 42χρονο δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Ο 38χρονος, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές αναζητείται.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα