Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Η “ΠΡΩΤΗ” ΤΟΥ ΑΟΧ

Ακόμη δυο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πλατανιάς, που αφορούν παίκτες από τον Πανθρακικό, ομάδα στην οποία πήρε μεταγραφή ο Ντίνος Πάγκαλος. Όπως αναφέρεται στο επίσημο site του συλλόγου “…η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοινώνει ότι κατόπιν συμφωνίας με τον Πανθρακικό, αποκτά με τη μορφή του δανεισμού για 1 χρόνο τους Μουνάφο Χουάν Μανουέλ Όρτα (αργεντινός) και Λεωνίδα Ευφραιμίδη. Ο Όρτα είναι 22 ετών (γεννήθηκε στις 20/3/1988) και η θέση του είναι αμυντικός χαφ, ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια της σούπερ λίγκας και σ’ ένα κυπέλλου, με την ομάδα της Κομοτηνής. Ο Ευφραιμίδης είναι δύο χρόνια νεότερος (γεννήθηκε το 1990) και ήταν αρχηγός στη ομάδα κάτω των 21 ετών του Πανθρακικού, η οποία συμμετείχε κατά την περίοδο που ολοκληρώθηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α? Εθνικής. Αμφότεροι, αναμένεται να έρθουν τις επόμενες μέρες στα Χανιά οπότε και θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους”.
Η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα γίνει τη Δευτέρα 19 Ιουλίου (6μμ) στο γήπεδο του Μάλεμε (όπου και θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας), ενώ μέχρι τότε, οι παίκτες θα περάσουν απο εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις (με το βάρος να πέφτει στον “έλεγχο” των νεοαποκτηθέντων). Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι, το διάστημα 30 Ιουλίου-9 Αυγούστου.
Ο Μίκι Τσίρκοβιτς θα έχει συνεργάτη τον Βασίλη Μόσχο, ενώ μετά τη… μεταγραφή του Λεωνίδα Παπαδάκη στον Παναιτωλικό, υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας θα είναι ο Ηλίας Μαχαίρας. Αναφερόμενος στην επικείμενη “πρώτη” του Πλατανιά, ο κ. Τσίρκοβιτς δήλωσε “Μας περιμένει πιο δύσκολη χρονιά από την περυσινή. Έχει αλλάξει αρκετά το ρόστερ της ομάδας και αυτό που εύχομαι, είναι τα καινούργια παιδιά που έρχονται, ν? ανταποκριθούν στις φιλοδοξίες της διοίκησης που τους επέλεξε. Θα είμαστε μια ομάδα που θα μας υπολογίζουν περισσότερο σε σχέση με πέρυσι, πιο σοβαροί και πιο ανταγωνιστικοί. Ο στόχος μας θα είναι μια πιο άνετη παραμονή και η καθιέρωση στην Γ? Εθνική και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και χωρίς πολλές κουβέντες θα καταφέρουμε να τον εκπληρώσουμε”.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η “ΠΡΩΤΗ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΟΧ
Με ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο επίσημο site του ΑΟΧ, γίνεται γνωστό ότι η προετοιμασία της ομάδας, αντί για αύριο που αρχικά είχε οριστεί, θ’ αρχίσει τελικά τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, 6μμ στο Ε.Σ. Χανίων.
Όπως αναφέρεται “… ο προπονητής Γιάννης Μαρκάκης, σε συνεννόηση με την διοίκηση της ομάδας έκρινε ότι η προετοιμασία θα πρέπει να αρχίσει αφού πρώτα ξεκαθαρίσει οριστικά από την ΕΠΟ το θέμα του ορίου ηλικίας των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως «μικροί» στην Γ Εθνική. Το ΔΣ της ομοσπονδίας πιθανότατα σήμερα θα κάνει γνωστές τις τελικές του αποφάσεις”.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά υπάρχει περίπτωση να έχουμε εξελίξεις στο προγραμματισμένο για σήμερα συμβούλιο της διοικούσας επιτροπής της υπό σύσταση ΠΑΕ. Πάντως, ο Μποχώνης βρίσκεται από χθες στα Χανιά, ενώ ο Σαμουηλίδης καταλήγει στον Εθνικό Αστέρα.
* Ο Σπύρος Καλογιάννης εκλέχθηκε ξανά πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ – Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ πριν της εκλογές πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση, στην οποία τον Πλατανιά εκπροσώπησε ο Γιάννης Τρούλης (δεν παραβρέθηκε εκπρόσωπος του ΑΟΧ). Για το θέμα των “μικρών”, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι απομένει -σήμερα- η υπογραφή του προέδρου της ΕΠΟ, ώστε ν’ ανήκουν στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες το 1989, ενώ από τη σεζόν 2011-12, “μικροί” θα λογίζονται όσοι έχουν γεννηθεί το 1991.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ: Στον Νίκο Καραδάκη, που έμεινε ελεύθερος από την Επισκοπή, έκανε -προχθές- συγκεκριμένη πρόταση ο πρόεδρος του Ακρίτα, Μιχάλης Φλεμετάκης και σήμερα αναμένεται η απάντηση του έμπειρου επιθετικού. Πάντως η ομάδα έκανε ακόμη μια μεταγραφή, με την απόκτηση του 22χρονου ακραίου αμυντικού Βασίλη Θεοδωρακάτου, ο οποίος πριν δυο χρόνια αγωνιζόταν και πάλι στον Ακρίτα, ενώ πέρυσι έπαιζε στην Επισκοπή. Η προετοιμασία θ’ αρχίσει την Τετάρτη 28 Ιουλίου, στο Νιο Χωριό, ενώ ήδη ο Τάκης Διακάκης έχει κλείσει φιλικά (7/8 με Αστέρα Ρεθύμνου στο Νιο Χωριό, 11/8 εκτός έδρας με τον Πανακρωτηριακό, 28/8 με τον ΠΟΑ στο Ηράκλειο).
ΤΟΠΙΚΟ: Προπονητής στον Ιδομενέα Γαλατά θα είναι φέτος ο Νίκος Τσαρμπός, ενώ η ομάδα θ’ αποκτήσει κάποιους παίκτες από τον θυγατρικό Ιδομενέα 2008.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα