Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Βόλο η τεχνική κολύμβηση του ΝΟΧ
Αναχωρεί απόψε για τον Πειραιά, απ’ όπου στη συνέχεια θα μεταβεί στο Βόλο η αποστολή της ομάδας τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ, προκειμένου να πάρει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, που θα διεξαχθεί στη θεσσαλική πόλη 16-18 Ιουλίου.
Με τον χανιώτικο Όμιλο θ’ αγωνιστούν 37 κολυμβητές-τριες, τους οποίους συνοδεύουν οι προπονητές Ηλίας Καλαμαρίδης, Νότης Βερναδάκης και ο βοηθός έφορος του τμήματος, Σταύρος Σαλεβουράκης.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
Στην Αθήνα ο Ρόμενταλ
Αθήνα
Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τον Δανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έφτασε με τη γυναίκα του και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ το βράδυ γευμάτισε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Σήμερα το πρωί ο Ρόμενταλ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο!
Επιμένουν για… Καμορανέζι!
Μπορεί στον Ολυμπιακό να τονίζουν πως δεν θα προβούν και στην απόκτηση του Μάουρο Καμορανέζι, όμως οι Ιταλοί επιμένουν και κάνουν λόγο πως ο παίκτης σκέφτεται αρκετά την Ελλάδα. Μάλιστα, μιλούν για συνάντηση με τους διοικούντες την «Μεγάλη Κυρία» ώστε να μιλήσουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Στην Κολόν ο Λεντέσμα
Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος πριν μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος απ? τον Ολυμπιακό, βρέθηκε κοντά στην Ιντεπεντιέντε, αλλά τελικά συμφώνησε με την Κολόν. Η απόκτησή του «λύκου», ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο Λεντέσμα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Κολόν για μια χρονιά (2004-05).

2-0 ΤΗΝ ΟΥΝΙΡΕΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ
Ικανοποίησε η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε 2-0 της δευτεραθλήτριας Ρουμανίας, Ουνιρέα Ουρζιτσένι στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Τρίτη στο Κουντλ της Αυστρίας. Τα τέρματα της «Ένωσης» σημείωσαν οι Λεονάρντο (30′) και Δέλλας (60′).
Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι από την Ουνιρέα στο α’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έχασαν ευκαιρίες, ωστόσο ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Λεονάρντο στο 30′.
Ο Σκόκο με διπλή προσπάθεια κέρδισε την μπάλα από τον Μαφτέι και «τροφοδότησε» τον Βραζιλιάνο, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να τη στείλει στα δίχτυα. Η ΑΕΚ ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, όταν ο Δέλλας εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αρλάουσκις.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέταξε στη σημερινή αναμέτρηση την εξής σύνθεση: Αραμπατζής, Γεωργέας (46′ Αργυρίου), Μαϊστόροβιτς (46′ Δέλλας), Μανωλάς (46′ Γιάχιτς), Λαγός (46′ Καράμπελας), Γκέντσογλου (46′ Μάκος), Καφές (46′ Ιντζόγλου), Λεονάρντο (46′ Μπερνς), Σκόκο (46′ Τσαμουρλίδης), Έντερ (46′ Παυλής, 87′ Καλαμιώτης), Λυμπερόπουλος (46′ Φροξυλιάς, 87′ Ματεντζίδης).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα