Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

Δύο Χανιώτες, ηλικίας 17 και 19 ετών, συνελήφθησαν για τη διάρρηξη – κλοπή στο πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου της Ενωσης Βενζινοπωλών Νομού Χανίων και γραμματέα της Πανελλήνιας Ενωσης Πρατηριούχων, Βαγγέλη Κώτσου.
Σε χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η κλοπή έγινε προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες όταν “δύο άγνωστοι δράστες, αφού έσπασαν υαλοπίνακα πόρτας εισόδου σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, εισήλθαν εντός αυτού και αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα και τις προσαγωγές υπόπτων που ακολούθησαν προέκυψε ότι δράστες είναι οι παραπάνω ημεδαποί, οι οποίοι μάλιστα ομολόγησαν την πράξη τους”.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ο μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου και πρόεδρος των Βενζινοπωλών κ. Κώτσος ενημερώθηκε χθες το πρωί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων για τη σύλληψη των δραστών. Οπως μας είπε ο ίδιος, οι διαρρήκτες, “ήταν δυστυχώς νεαρής ηλικίας. Την ταμειακή μηχανή την είχαν πετάξει σε κάδο απορριμμάτων”.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.
Ο κ. Κώτσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για “τα αποτελέσματα της Αστυνομίας” και συνέχισε λέγοντας: “Η αισιοδοξία που είχα από την αρχή για τη σύλληψη των διαρρηκτών οφειλόταν και στη συμπεριφορά της Αστυνομίας, η οποία κινήθηκε με ταχύτητα και ενδιαφέρον και είχε τα σωστά αποτελέσματα. Οπως καυτηριάζουμε κάποιες φορές τα κακώς κείμενα, που ενδεχομένως συμβαίνουν στην Αστυνομία, έτσι νομίζω ότι πρέπει να αναδεικνύουμε και τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει σε κάποιες περιπτώσεις. Και μάλιστα θα έλεγα ότι το Τμήμα Ασφαλείας κινείται πάρα πολύ σωστά τον τελευταίο καιρό και έχουμε δει και άλλες επιτυχίες του”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα