Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΚΥΠΡΟΣ 1974

Το Σάββατο 17 Ιουλίου και ώρα 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο μνημείο των πεσόντων Κρητών πολεμιστών στην Κύπρο το 1974, το οποίο βρίσκεται στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, η καθιερωμένη ετήσια τελετή μνήμης και τιμής για τους ήρωες Κρήτες πολεμιστές που έπεσαν μαχόμενοι, κατά των Τούρκων εισβολέων για την τιμή της πατρίδας και την ελευθερία του αδελφού Ελληνοκυπριακού λαού. Το Α? μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο πεσόντων και κατάθεση στεφάνων.
Το Β? μέρος της εκδήλωσης θα γίνει στον προαύλιο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Χανίων, στον Δημοτικό Κήπο. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης και ο δήμαρχος Χανίων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης. Θα μιλήσουν ο πρόεδρος Κυπρίων Ν. Χανίων κ. Γιάννης Χατζηιωάννου και ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου 1974 κ. Βαγγέλης Μπραουδάκης. Στη συνέχεια θα προβληθεί dvd από την εισβολή στην Κύπρο.
Την εκδήλωση διοργανώνουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, ο Δήμος Χανίων, ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Πολεμιστών Κύπρου 1974 και ο Σύλλογος Κυπρίων Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα